Theodor Andrei, despre recordul negativ obținut la Eurovision – 0 puncte în semifinală: „Eu sunt mulțumit!”

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovison 2023, a vorbit despre prestația din semifinală care i-a adus un val de critici.

16 mai 2023, 22:53
Theodor Andrei, despre recordul negativ obținut la Eurovision – 0 puncte în semifinală: „Eu sunt mulțumit!”
Theodor Andrei se declară mulțumit de prestația sa de la Eurovision

Theodor Andrei a vorbit despre eșecul de la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa. Piesa pe care a interpretat-o la Eurovision a obținut un record negativ, și anume cea mai slabă participare a României la acest concurs de până acum.

„Eu sunt mulţumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat Theodor, invitat în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

Citește și: Mihai Trăistariu, reacţie dură după prestația lui Theodor Andrei din semifinala Eurovision: „Nu avea ce să caute pe scenă”. Cât a costat showul românului

Cu toate astea, artistul nu a înțeles de ce publicul nu a apreciat prestația lui și nu a obținut niciun punct în semifinală.

„Nu pot să-mi explic asta! Eu ştiu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulţi fani străini care ne-au susţinut. Suportul din partea străinilor a fost copleşitor”, a mai spus el.

În ciuda criticilor primite legate de ținuta sa, el s-a declarat foarte mulțumit de cum s-a prezentat în fața a milioane de oameni: „Mie mi-au plăcut hainele”.

Citește și: Senatorul PSD desființează TVR-ul după eșecul lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023. „Cum e să ai la TVR un șef cu nume de pasăre cântătoare”

Pentru Theodor, Eurovision 2023 a reprezentat un adevărat roller coaster emoțional, după cum spune chiar el: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoţional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coşmar!”.

În cele din urmă, tânărul artist se bucură că a avut parte de această experiență, în ciuda rezultatului dezamăgitor.

„E o chestie pe care dacă o trăieşti o dată în viaţă… e arhisuficient!”, a spus el.