Theodor Stolojan răspunde ATACURILOR Elenei Băsescu

Liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a afirmat vineri în legătură cu comentariile la adresa sa după demisia Elenei Băsescu din partid, că aceasta a interpretat ce a spus el la o conferinţă de presă ca pe un atac personal "şi a răspuns cum a răspuns".

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 13:22
Theodor Stolojan răspunde ATACURILOR Elenei Băsescu

„Doamna Elena Băsescu nu mai este membru al PDL, prin urmare nu am ce să comentez, dânsa a interpretat ceea ce am spus eu ca pe un atac la adresa dânsei, în condiţiile în care, într-o conferinţă de presă, eu pur şi simplu am fost întrebat de către un ziarist dacă dânsa a avut sau nu a avut rapoarte în Parlamentul European, ca raportor al Parlamentului European. Eu nu puteam să spun că nu cunosc situaţia, pentru că sunt şeful deputaţilor români din Partidul Popular European şi cunosc exact situaţia fiecărui parlamentar român din delegaţia noastră”, a răspuns Stolojan unei întrebări pe această temă, prezent la o dezbatere organizată de Institutul pentru Politici Publice.

Liderul PDL a adăugat că orice cetăţean al României poate deschide site-ul PE, unde pentru fiecare deputat sunt date foarte clare ce a făcut în PE, dacă a fost raportor al PE sau nu, dacă a avut intervenţii ş.a.m.d.

„Deci, eu nu am făcut decât să răspund la o întrebare pusă de un ziarist. Dânsa a interpretat ca pe un atac la adresa dânsei şi a răspuns cum a răspuns”, a susţinut Stolojan.

Europarlamentarul Elena Băsescu a declarat, luni, că aştepta de la Theodor Stolojan ca, în calitatea acestuia de lider al grupului europarlamentar PDL, să o ajute să depăşească barierele birocratice de la Bruxelles. Fiica preşedintelui Băsescu a făcut aceste declaraţii în conferinţa de presă în care şi-a anunţat înscrierea în Partidul Mişcarea Populară (PMP).