Ți-l mai amintești pe Cătălin de la ”Haiducii”? Cu ce se ocupă astăzi artistul care a furat inima româncelor

Cătălin Vieru, unul dintre membri trupei ”Haiducii” care timp de 18 ani a furat inima a mii de românce, a dispărut în ultima vreme din peisajul monden. După ce trupa s-a destrămat, haiducul a renunțat la muzică și a intrat serios în afaceri.

17 feb. 2024, 13:13
Ți-l mai amintești pe Cătălin de la ”Haiducii”? Cu ce se ocupă astăzi artistul care a furat inima româncelor
Ți-l mai amintești pe Cătălin de la ”Haiducii”?

Ți-l mai amintești pe Cătălin de la ”Haiducii”? Trupa ”Haiducii” s-a desființat în 2018, după ce Marian Niculae a ales să își părăsească colegii de cântec cu care a colaborat timp de 18 ani pentru a urma o carieră solo.

Citește și VIDEO Ciprian Pian, liderul clanului Duduienilor, eliberat din închisoare. Cum se pregătește de petrecere interlopul: ”Atât vreau. Când am fost acolo, m-au uitat toți”

Ți-l mai amintești pe Cătălin de la ”Haiducii”?

Despărțirea nu a fost una ușoară, ba mai mult, cei trei haiduci ai cântecului românesc și-au aruncat numeroase acuzații în spațiul public, iar în cele din urmă fiecare și-a văzut de propriul drum.

Recent, Cătălin Vieru a fost prezent la un eveniment monden, unde a vorbit despre preocupările pe care le are de când s-a lăsat de muzică.

Fostul artist care a dispărut de tot din showbiz a dezvăluit că acum are două afaceri care îi merg ca pe roate și urmează să îl deschidă o a treia.

„Unul dintre business-urile mele este o școală de șoferi. Este doar o afacere, nu predau acolo. Mai am o agenție de turism, excursii și tabere pentru copii. Mă opresc aici. Ar mai fi ceva dar este în curs de desfășurare…Am și activitate sportivă, pentru că sportul te menține tot timpul în formă și psihic și fizic”, a declarat Cătălin Vieru, fostul component al trupei ”Haiducii” pentru Spynews.ro

Pe lângă succesul pe care îl are în afaceri, Cătălin Vieru se bucură de dragostea și căldura pe care i-o oferă familia sa pe care, la rândul său, o iubește enorm.

În urmă cu 10 ani, în presă circulau zvonuri despre un divorț de soția sa, acum artistul a ținut să lămurească lucrurile și a subliniat că niciodată nu s-a gândit să se despartă de cea căreia în urmă cu două decenii i-a jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu.

Acum, Cătălin Vierul este tatăl a doi copii de care este tare mândru și zilnic îi mulțumește soției sale pentru darurile minunate pe care i le-a făcut.

Citește și Dan Negru critică dur radioul românesc: ”Și-a pierdut relevanța. Cândva deranja, avea curaj. Caterinca e noul brand”