Ţi-o mai aminteşti pe Gabriela de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”? Uite cum arată acum

Gabriela a fost concurentă în urmă cu cinci ani la show-ul "Frumuseţe pe muchie de cuţit", iar asta i-a schimbat total viaţa.

22 ian. 2015, 17:28

Dupa moartea tatalui ei a cazut intr-o grava depresie, a fugit de acasa si a intrat intr-o structura satanista. A renuntat la scoala, isi jignea mama, dormea prin parcuri si isi batea joc de lumea de pe strada, scrie wowbiz.ro.

In lumea in care a intrat l-a cunoscut pe tatal primului sau copil, care o batea frecvent si care i-a scos toti dintii din fata. In timp, dantura ei s-a deteriorat pentru ca nu a avut bani sa o refaca si de rusine, isi fabrica la doua-trei zile dinti falsi de gips.

Gabriela a incercat sa isi refaca viata si s-a recasatorit dupa care a dat nastere celui de-al doilea copil. Insa nici aceasta casatoria nu a functionat pentru ca sotul ei o insela si ii spunea ca arata ca „moartea in vacanta”.

CITEŞTE ŞI Şi-a schimbat COMPLET corpul în doar ŞASE săptămâni: Dintr-un tip normal a ajuns IDOLUL femeilor FOTO

Ea a apelat la „Frumusete pe muchie de cutit” in urma cu cinci ani pentru ca fizicul ei a avut grav de suferit si ajunsese sa arate oribil. Acum, Gabi arata spectaculos si duce o noua viata.

Ma simt excelent, sunt fericita, implinita si cu o alta viata. Ma simt foarte ok cu viata pe care o duc acum, am prieteni noi si oameni buni langa mine. Inainte traiam cu principiul ca poti iubi un om pentru sufletul lui nu pentru frumusete, d-asta m-am maritat a doua oara cand aratam cum aratam” a spus ea la ProTV.