Şi-a schimbat COMPLET corpul în doar ŞASE săptămâni: Dintr-un tip normal a ajuns IDOLUL femeilor FOTO

I-a luat lui Spencer Matthews doar șase săptămâni să se transforme dintr-un tip obişnuit într-un bărbat dorit de toate femeile. Transformarea uimitoare nu a fost deloc ușoară. Secretele sale - o dieta strictă și antrenamente istovitoare.

RomaniaTV.net
07 dec. 2013, 13:04

„Tocmai am reușit să devin model pentru revista Men’s Health în doar șase săptămâni și nu pot să cred că am făcut asta”, a declarat Spencer Matthews, potrivit OddityCenter.

Matthews nu s-a chinuit singur, el a avut sprijin constant de la un expert de top în fitness. Revista Men’s Health l-a abordat pe Matthews în luna septembrie a acestui an și i-a cerut să se antreneze timp de șase săptămâni cu ei. Ei i-au promis o transformare extremă, și că vor publica rezultatele.

CITEŞTE ŞI X FACTOR. Transformare spectaculoasă a „Păpuşii Barbie”. A slăbit 20 de kilograme şi s-a schimbat TOTAL – FOTO

Când Matthews a început aceasta încercare aproape imposibilă, el cântărea aproximativ 86 de kilograme şi avea 17% grăsime corporală.

„În mod miraculos, într-o lună și jumătate, expertul de fitness al Men’s Health, Shaun Stafford, a reușit să mă transforme într-un model cu greutatea de 79 de kilograme, şi cu o grăsime corporală de doar 8%„, a declarat Spencer Matthews.

Matthews însuși este destul de șocat de rezultate. El spune că dacă cineva i-ar fi spus acum câteva luni că va ajunge pe coperta Men’s Health, el i-ar fi râs în faţă.

Pentru a-şi păstra motivaţia, Matthews şi-a supus corpul la teste săptămânale şi a făcut constant fotografii cu progresul său.

Shaun spune partea cea mai grea începe acum, dupa ce şi-a atins scopul. El trebuie să se menţină la acest nivel şi pe viitor, fără să cadă pradă tentaţiilor alimentare.