TICHETE DE MASĂ pentru pensionari în 2019. Cine poate primi bonuri de masă şi de când

Publicat: Joi, 21 Martie 2019 14:10 // Actualizat: Joi, 21 Martie 2019 14:10 // Sursa: romaniatv.net

Pensionarii ar putea primi tichete de masă, conform unei propuneri legislative consultate de RomaniaTV.net. Proiecul aflat la Senat prevede acordarea a şase călătorii de tren reduse la jumătate, pe an, pentru pensionari, iar dacă nu le folosesc să primească tichete de masă.

TICHETE DE MASĂ şi pentru pensionari. Potrivit poriectului aflat în dezbatere la Senat, pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum şi pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale vor beneficia anual de şase călătorii simple cu reducere de 50% din tariful stabilit pentru călătoriile la trenul de persoane clasa a II-a, la transportul intern comun.

TICHETE DE MASĂ din 2019 pentru o nouă categorie de români. Bonurile de masă se trimit prin poştă

Dacă biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului de pensionari, acestea pot fi compensate în tichete de masă.

Iniţiatorii spun că de aceste tichete vor beneficia aproximativ 4,537 milioane de pensionari, aflaţi în evidenţa Casei Naţionale de Pensii Publice, precum şi cei aflaţi în evidenţa Caselor Sectoriale de Pensii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mai 19:47
Răspunde | Votează email 0 email
Anne
Este o initiativa buna. Eu nu calatoresc si as prefera sa-mi iau mancare sau medicamente!
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H