Ţii cură de slăbire? Iată ce deserturi ai voie

Cura de slăbire sau mai degrabă înfometarea este pentru mulţi oameni, din păcate, răspunsul corect pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu este însă şi părerea specialiştilor care îi sfătuiesc pe doritori să aleagă o cură de slăbire care să îi ajute să piardă treptat din surplusul de greutate, adică 400-800 de grame pe săptămână.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 09:02
Ţii cură de slăbire? Iată ce deserturi ai voie

Chiar dacă tuturor oamenilor le place să piardă multe kilograme într-un timp scurt, cura de slăbire adecvată îi ajută pe termen lung prin crearea unor noi obiceiuri alimentare care să-i ajute, nu doar să piardă surplusul de kilograme, însă să se şi menţină la greutatea ideală.

Cura de slăbire care îţi permite să scazi numărul de calorii este cea mai indicată

Întrebarea de un milion de puncte este cum să alegi cea mai bună cură de slăbire care să te ajute să pierzi kilograme în mod sănătos. Bineînţeles, principalul răspuns este cura de slăbire care te face să micşorezi numărul de calorii consumate zilnic, alături de un program strict de exerciţii fizice. Însă, atunci când este vorba de consumul potrivit de calorii, pentru mulţi oameni este dificil să facă cele mai bune decizii. Oamenii aleg adesea alimentele dense, bogate în calorii, însă sărace în nutrienţi sau aleg porţii mult prea mari.

Citeşte AICI articolul complet.