Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși. Românca este mai tânără cu 30 de ani decât actorul

Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși. Celebrul actor american (62 de ani) a decis să se separe de românca, ce este cu 30 de ani mai tânără decât soţul ei. Mariajul lor a fost ținut în mare secret, și-au unit destinele în 2019, iar acum Tim Robbins vrea să divorţeze.

29 ian. 2021, 17:08
Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși. Românca este mai tânără cu 30 de ani decât actorul
Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși

Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși. Actorul ar fi depus actele de divorț pe 25 ianuarie 2021, la un tribunal din Los Angeles. Puțină lume a știut că Tim Robbins este căsătorit cu o româncă și, în cei aproape cinci ani de relație, Ioana Grațiera Brâncuși a preferat să păstreze discreția.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, când Graţiela a devenit coordonator de marketing la compania lui de teatru The Actors Gang. Ulterior, au fost văzuţi de mai multe ori în public, însă actorul nu a oferit niciodată detalii despre relaţia lui cu românca.

Citeşte şi: Chuck Norris, obligat să afirme că nu a participat la asaltul asupra Capitoliului. Fotografia care i-a dat bătăi de cap actorului

Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși

Tim și Grațiela au apărut prima dată în public în 2018, la premiera serialului HBO produs de Robbins, Here and Now, însă nimeni nu bănuia că sunt un cuplu. Un an mai târziu, românca a fost văzută purtând un inel cu diamant la premiera filmului Dark Watres.

Tim Robbins a avut o relație cu actrița Susan Sarandon

Tim Robbins și Grațiela Brâncuși s-au cunoscut în 2016, în cadrul companiei de teatru nonprofit, The Actors’ Gang, unde românca era coordonator de marketing, iar americanul avea funcția de director artistic. Grațiela Brâncuși a mai lucrat și ca maketing planner la Miami Ad School, o școală de arte.

Românca, în vârstă de 30 de ani, s-a născut la București și a studiat jurnalismul și comunicarea. În perioada 1988-2009, actorul de 62 de ani a avut o relație cu actrița Susan Sarandon, cu care are doi băieți, potrivit Daily Mail.