Timişoara: Patru hoţi de fier vechi, opriţi cu focuri de armă

Au mers la furat de fier vechi, dar planurile lor au fost date peste cap. Patru tineri din Timişoara au fost reţinuţi, luni seară, după ce au fost prinşi în flagrant furând fier vechi dintr-o fabrică dezafectată. Ca să-i oprească, paznicul a fost nevoit să tragă cu un pistol cu bile de cauciuc, iar unul dintre tineri a fost rănit şi a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 06:48
Timişoara: Patru hoţi de fier vechi, opriţi cu focuri de armă

Incidentul s-a petrecut înainte de miezul nopţii. Cei patru tineri au intrat în curtea fabricii, însă au dat nas în nas cu paznicul, care a încercat să îi oprească. Bărbaţii l-au ameninţat cu răngile şi l-au forţat să intre în cabina de pază. Omul s-a temut că hoţii pot deveni şi mai agresivi şi a chemat ajutoare. Imediat a sosit un alt agent de pază, care a şi tras după tineri cu un pistol cu bile de cauciuc.

La scurt timp au intervenit şi jandarmii. „Hoţii au fost aduşi la sediul Grupării de Jandarmi, unde au fost cercetaţi asupra evenimentului. Cel care a folosit armamentul are permis de port armă”, a declarat Daniela Stanciu, de la Jandarmeria Timiş.

Hoţul împuşcat a refuzat internarea. Atât el, cât şi complicii săi, sunt cercetaţi pentru tentativă de furt, loviri şi alte violenţe.