Tineri găsiţi morţi într-o casă din Cluj. Unul dintre ei fusese dat dispărut

Doi tineri au fost găsiţi morţi într-o casă din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, unul dintre ei fusese dat dispărut în data de 4 noiembrie. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

05 nov. 2021, 16:43
Tineri găsiţi morţi într-o casă din Cluj. Unul dintre ei fusese dat dispărut

Tineri găsiţi morţi într-o casă din Cluj. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 21 şi 27 de ani. Cadavrele acestora au fost găsite vineri, într-un imobil din Cluj-Napoca.

Tineri găsiţi morţi într-o casă din Cluj

Potrivit poliţiştilor, tânărul în vârstă de 21 de ani fusese dat dispărut în data de 4 noiembrie.

„În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Citeşte şi Explozie de decese COVID în România. Preot din Iaşi: „Sunt şi 9 înmormântări pe zi, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor preliminare, pe cadavre nu au fost observate urme vizibile de violenţă.

Cele două cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

„Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora”, mai precizează IPJ Cluj.

Citeşte şi Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei