Tinerii deghizaţi în femei, care au tâlhărit un bărbat în parcarea unui mall, au fost arestaţi

Cei trei tineri din Arad care, deghizaţi în femei, az tâlhărit un bărbat folosind un aparat cu electroşocuri, au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce procurorii au contestat măsura controlului judiciar dispusă iniţial. Suspecţii au fost încarceraţi în arestul Poliţiei Judeţene Arad.

RomaniaTV.net
22 apr. 2019, 08:20
Tinerii deghizaţi în femei, care au tâlhărit un bărbat în parcarea unui mall, au fost arestaţi

”În urma contestaţiei procurorului de caz, magistraţii Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracţiuni de tâlhărie calificată. La data de 16 aprilie a.c., magistraţii Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri”, au transmis, luni, reprezentanţii Polţiei Judeţene Arad.

Aceştia au precizat că suspecţii au fost introduşi în arest.

În noaptea de 14/15 aprilie, un arădean de 43 de ani a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu în care se găseau 150 RON şi documentele personale. Fapta s-a petrecut în parcarea unui centru comercial din municipiul Arad.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, a fost identificată atât victima cât şi autorii, care au săvârşit fapta fiind deghizaţi în haine femeieşti.

Citeşte şi: Bărbat tâlhărit de indivizi deghizaţi în femei. Hoţii au folosit un aparat cu electroşocuri