Tinu Vereșezan a devenit tată la 46 de ani! Au fost 380 de invitați la botezul micuțului

Tinu Vereșezan a devenit tătic de băiat, pentru a doua oară, la 46 de ani. Micuțul artistului a avut trei perechi de nași de botez.

26 oct. 2022, 15:51

Chiar dacă este foarte discret când vine vorba de viața personală, Tinu Vereșezan a dezvăluit că trăiește din nou momente de bucurie, după ce a devenit din nou tată, la vârsta de 46 de ani.

Iubita cântărețului, Gianina, a născut luna trecută un băiețel, iar acesta mai are din căsnicia anterioară un fiu de 19 ani.

„Pe 10 septembrie a venit micuțul Vlăduț, l-am creștinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viața mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neașteptat. Din păcate, în perioada asta, nu prea apuc să stau pe acasă și ea se ocupă de Vlăduț.

Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniștit, nu a schițat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut. La petrecere am avut 380 de persoane, am vrut să chemăm mai mulți oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de nași, domnul ministru Traian Igaș, nașul meu de cununie, pe Florin Ionaș Generalul, și un prieten de suflet din Arad, pe care îl știu de 25 ani, Gabi”, a declarat Tinu Vereșezan pentru starpopular.ro.

Citește și: Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Artistul avea doar 47 de ani

Se pare că fiul cel mare al artistului, Marian, nu s-a bucurat foarte tare la aflarea veștii că va avea un frățior.

„Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viata mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frățiorul este făcut cu a doua persoană din viața mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate”, a adăugat Tinu.

Cântărețul și iubita lui formează un cuplu de câțiva ani buni, dar nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului și nici nu plănuiesc, dar Tinu nu exclude această variantă.

„Este iubita mea, încă nu am oficializat nimic. Suntem doar parteneri de viață, deocamdată. Posibil să facem și acest pas, Dumnezeu și timpul le rezolvă pe toate. Părerea mea e că un act nu te unește, nu te ține legat de nimeni, importantă e înțelegerea în familie”, a mai spus acesta.

Citește și: Adda i-a salvat viaţa unei cântăreţe de muzică populară: „Va rămâne îngerul meu păzitor”