TIR cuprins de flăcări, după ce a fost lovit de tren

Un tir plic cu cereale s-a răsturnat şi a luat foc, luni, după ce a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut în Timiş, între localităţile Teremia Mare și Comloșu Mare. 

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 09:55
TIR cuprins de flăcări, după ce a fost lovit de tren

Tirul încărcat cu cereale a fost lovit de o garnitură de tren, iar în urma impactului s-a răsturnat și a luat foc. Mai multe echipaje de poliție, ambulanță, dar și pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a interveni. Cei de la ISU Banat intervin pentru lichidarea incendiului.

„În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau doar 3 persoane și un autotren în care se afla șoferul. În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc. Cele 4 persoane implicate în accident s-au autoevacuat și nu necesită îngrijiri medicale. La fața locului se intervine cu o autosepcială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri și 2 ambulanțe SAJ. În acest moment, se lucrează pentru lichidarea incendiului la autotren și degajarea traficului rutier și feroviar”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Citeşte şi Accident feroviar lângă Ploieşti. Un tren cu 85 de călători a lovit un autoturism