Titi Aur ne învață cum să procedăm când dăm peste un șofer teribilist. Ce sfat are pentru autorități

Titi Aur nu a rămăs indiferent la incidentul petrecut în trafic în care un șofer a fugit de autorițăți și a avariat alte două vehicule. Acesta este de părere că pedepsele pentru astfel de șoferi sunt prea mici.

27 oct. 2022, 18:00
Titi Aur ne învață cum să procedăm când dăm peste un șofer teribilist. Ce sfat are pentru autorități

Titi Aur nu a rămăs indiferent la incidentul petrecut în trafic, în care un șofer a fugit de autorițăți și a avariat alte două vehicule. Acesta susține  că astfel de șoferi teribiliști ar trebui să aibă parte de sancțiuni drastice. Mai mult, acesta a povestit și despre trei categorii de șoferi pe care ar trebui să-i evităm în trafic.

Titi Aur: „Să li se confiște mașinile”

„În trafic avem trei categorii de producători de accidente: începătorii, marea masă de șoferi și teribiliștii. Pentru fiecare categorie în parte, trebuie să fie luate măsuri corespunzătoare cu categoria.  Începătorii ar trebui să fie mai bine educați, mai bine învățați, mai bine pregătiți la școala de șoferi și eventual un examen mai strict.Pentru marea masă de șoferi ar trebui să existe cursuri de conducere defensivă și campanii bine făcute de informare, iar la cei angajați ca și conducători auto ar trebui să fie o protecție a muncii bine făcută.Pentru a treia categorie, care sunt doar 10%- 15% din producătorii de accidente, dar sunt cei mai spectaculoși și mai vizibili, teribiliștii, din această categorie face parte și șoferul de ieri, pentru ei trebuie să fie măsuri de coerciție mult mai puternice. Mai drastice. Acum îți ia permisul pe trei luni dacă te-a prins băut, îți ia permisul pe trei luni dacă te-a prins cu viteză mare și cam atât și o amendă”

, a povestit acesta pentru wowbiz.ro

De asemenea Titi Aur consideră că șoferilor teribiliști ar trebui să le fie confiscate mașinile și să nu mai aibă voie să conducă niciodată.

„Ar trebui să se meargă la confiscat mașina, anulat permisul, anulat dreptu pe viață de a poseda permis și închisoare fără să omori pe cineva. La noi chiar și dacă omori pe cineva nu faci închisoare pentru că e ucidere din culpă. E foarte grav, mai ales dacă te urci la volan băut, drogat sau când faci astfel de gesturi. Trebuie să existe o serie de măsuri luate de autorități”, a mai spus acesta.

Cum să ne ferim de șoferii teribiliști

„Teribiliști, alcoolici sau sinucigași sunt peste tot și atunci singura soluție pentru oameni este să conducă preventiv sau defensiv. Trebuie să se apere și de ceea ce ar putea greși ei, dar și de ceea ce ar putea greși ceilalți. Trebuie să fie mereu în alertă că ar putea un „nebun” să vină peste tine. Este valabil și pentru pietoni și pentru bicicliști și pentru trotinetiști.Dar autoritățile ar trebui să aibă un plan concret pentru reducerea numărului de accidente”

, a mai spus acesta.

Un tânăr cu un Mercedes a încercat să sfideze legea și să-i ia în derâdere pe polițiști. Acesta a vrut să scape de jandarmi și polițiști însă în finaș a ajuns la secție. Filmulețul a ajuns imediat viral.

Citește și: Imagini de noaptea minții în Capitală! Șoferul unui Mercedes a fugit după ce a lovit mai multe mașini, în timp ce polițiștii și jandarmii încercau să-l țină pe loc

Citește și: Lovitură pentru proprietarii de maşini electrice. Pot plăti facturi la curent de 5.500 de lei