TITULARIZARE 2020. Subiectele şi baremele au fost publicate de Ministerul Educaţiei

Subiectele şi baremele de la examenul de titularizare 2020 au fost publicate de Ministerul Educaţiei. Peste 30.000 de profesori s-au luptat, miercuri, pentru cele mai puţine posturi scoase la concurs de Ministerul Educaţiei în ultimii cinci ani, mai exact 4.030.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 11:55
TITULARIZARE 2020. Subiectele şi baremele au fost publicate de Ministerul Educaţiei

TITULARIZARE 2020. Profesorii au avut la dispoziţie patru ore pentru a rezolva subiectele de titularizare. Pentru a se angaja într-o școală pe o perioadă nedeterminată de timp, candidații trebuie să obțină minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată trebuie să aibă minimum nota 5.

VEZI SUBIECTELE ŞI BAREMELE AICI

TITULARIZARE 2020.Rezultatele examenului de titularizare 2020 vor fi afişate pe 4 august, la sediile inspectoratelor școlare, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale de la titularizare se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro în data de 11 august.

Citeşte şi: TITULARIZARE 2020. Proba scrisă a concursului de titularizare va avea loc miercuri

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.