Titus Corlăţean, avertisment pentru Klaus Iohannis după decizia CCR legată de Ziua Tratatului de la Trianon

 Vicepreședinte al Senatului a avut un atac dur la adresa preşedintelui Klasu Iohannis după ce Curtea Constituţională a României a respins o nouă conteatţie a preşedintelui.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 13:04
Titus Corlăţean, avertisment pentru Klaus Iohannis după decizia CCR legată de Ziua Tratatului de la Trianon

Titus Corlățean, senator PSD, a reacționat după decizia CCR privind sesizarea pentru declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, cu o solicitare pentru Klaus Iohannis.

 

„Astăzi, 15 iulie 2020, Curtea Constituțională a României a respins contestația președintelui Klaus Werner Iohannis și a declarat drept constituțională Legea de declarare a zilei de 4 iunie ca Zi a Tratatului de la Trianon, adoptată pe data de 13 mai 2020, cu o largă majoritate, de Parlamentul României, lege pe care am avut onoarea sa o inițiez.
Solicit președintelui Klaus Werner Iohannis să dea dovadă, măcar în ceasul al doisprezecelea, de demnitate românească și de o reală înțelegere a atribuțiilor sale de președinte al României și al tuturor românilor și, pe cale de consecință, să promulge neîntârziat această lege, care reprezintă onorarea unei obligații morale și juridice a Statului Român de marcare a unei simbolistici naționale esențiale pentru România, a scris Titus Corlățean pe facebook.