Titus Corlăţean: Iohannis să ceară demisia Premierului Orban, ministrului Sănătății și a Guvernului PNL

Fostul ministru al Justiţiei şi al Afacerilor Externe Titus Corlăţean spune că după incendiul de la Piatra Neamţ, preşedintele Klaus Iohannis trebuie să-i demită pe premierul Ludovic Orban, pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi Guvernul PNL.

17 nov. 2020, 17:19
Titus Corlăţean: Iohannis să ceară demisia Premierului Orban, ministrului Sănătății și a Guvernului PNL

Titus Corlăţean îi cere preşedintelui Klaus Iohannis sa-i demită pe premierul Orban şi pe ministrul Nelu Tătaru. Mai mult, spune fostul ministrul PSD, se impune plecare Guvernului Orban după tragedia de la Piatra Neamţ pe care o compară cu cea de la Colectiv.

Iohannis trebuie să aleagă azi între Guvernul Său și siguranța românilor în fața pandemiei. După un an de guvernare, după ce au avut toate pârghiile legale, toate stările de urgență și de alertă, după ce și-au pus toate coafezele, chelnerii și cioclii la conducerea spitalelor este revoltător ca Iohannis să caute alți vinovați în afară de Orban și Tătaru!
Iohannis trebuie să aplice aceeași măsură ca în cazul Colectiv. Altfel, ar demonstra ca joacă politic această tragedie!
Românii așteaptă ca azi Klaus Werner Iohannis sa ceara demisia Premierului Orban, ministrului Sănătății, Tătaru, și a Guvernului PNL!„, este de părere Titus Corlăţean.

Citeşte şi: Incendiu Piatra Neamţ. Mărturii cutremurătoare din infernul de la ATI: „Nu avea mâini, a ars până la os. Nu pot scăpa de imaginea trupurilor carbonizate”

 

Zece pacienţi au murit, sâmbătă seara, într-un incendiu care a izbucnit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Este vorba de pacienți intubați, bolnavi de Covid-19. Alte şapte persoane au fost rănite în acea noaptea.
Între răniţi se află şi medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii în momentul izbucnirii incendiului.

Din cauza arsurilor suferite, medicul Denciu a fost transferat la un spital militar din Bruxelles. Ceilalţi pacienţi răniţi au ajuns la spitatul din Leţcani.

Citeşte şi: Beatrice Mahler, după tragedia de la Piatra Neamţ: E nevoie de investiţii în infrastructura spitalelor