TOAMNA este cel mai bun anotimp pentru SEX

Organismul uman urmeaza ciclul anotimpurilor: cresterea, hormonii, presiunea arteriala, sistemul imunitar, somnul, temperatura corpului si multe alte fenomene din corpul nostru se adapteaza si variaza in functie de perioada din an. Acelasi lucru se petrece si la nivel comportamental.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 06:55
TOAMNA este cel mai bun anotimp pentru SEX

In timpul toamnei, cand frunzele isi schimba culoarea si cad, oamenii isi amintesc de lucrurile care au fost si care au trecut. Asa se face ca frunzele cazute, vantul si ploaia sunt unele dintre elementele principale care duc la depresie.

Till Roenneberg, profesor la Universitatea Ludwig-Maximilians din Munich, sustine ca cel mai bun remediu impotriva depresiei de toamna este sexul, potrivit perfecte.ro.

Nivelul de testosteron variaza de-a lungul anotimpurilor, dar toamna el atinge cota maxima. Totodata, s-a constatat ca glandele hormonale feminine sunt mult mai active toamna decat in oricare alt anotimp. Nivelul crescut de estrogen le determina pe femei sa fie mai dispuse sa intretina relatii sexuale, lucru care vine in avantajul viitorilor copii. Cei conceputi toamna se nasc intr-un anotimp in care exista multa lumina, ceea ce inseamna ca organismul lor poate produce imediat vitamina D, care ajuta la intarirea oaselor si a sistemului imunitar.