Toată lumea s-a întrebat cine era bărbatul înalt de 2,18 m, de la înmormântarea Reginei: „Trebuie să fie schimbătorul regal de becuri”

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni la Londra, iar atenția a fost atrasă de statura înaltă a adjunctului secretarului personal al monarhului, care s-a remarcat „mai presus” decât a celorlalți îndoliați.

20 sept. 2022, 14:10
Toată lumea s-a întrebat cine era bărbatul înalt de 2,18 m, de la înmormântarea Reginei: „Trebuie să fie schimbătorul regal de becuri”

Matthew Magee, care are o înălţime de 2,18 metri, a mers în fața sicriului Reginei în timpul procesiunii în aer liber ce a precedat înmormântarea, iar mulți s-au întrebat cine este acest bărbat foarte înalt.

„Omul acela foarte înalt din cortegiul funerar, membru al gospodăriei regale, trebuie să fie schimbătorul regal de becuri”, este unul dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Este foarte cunoscut ca fiind căpitanul echipei de baschet a gospodăriei regale„, a remarcat sarcastic altul. „L-au adus special să vadă înmormântarea pe cel mai înalt bărbat din lume?„, s-a mirat altcineva.

Citeşte şi Reţeta de clătite a Reginei Elisabeta a II-a pe care aceasta i-a trimis-o președintelui SUA, în 1960. Acum a devenit virală FOTO

Experții au clarificat rapid că acesta a fost bărbatul care a lucrat cu regina timp de patru ani, până la moartea acesteia. Asistentul, care provine din Irlanda de Nord, a fost angajat de Palatul Buckingham încă din 2018, în locul Samanthei Cohen, care a continuat să lucreze pentru Ducele și Ducesa de Sussex.

Magee a lucrat anterior ca secretar privat al Prințului Edward și, potrivit Daily Mail, a fost promovat în funcţia de adjunct al secretarului personal al reginei datorită „creierului său strălucit” și „uriaşului simț al umorului”.

Citeşte şi David Beckham a stat 12 ore la coadă ca să-şi ia adio de la Regina Elisabeta a II-a. Imagini cu superstarul la Westminster Hall VIDEO