TOATE camerele de trafic din punctele de frontieră au fost oprite! Autorităţile vor să limiteze panica! Eroare tehnica sau strategie?

Camerele de monitorizare a traficului, instalate în punctele de frontieră, nu funcţionează miercuri. Şoferii nu mai pot vedea în timp real imagini pentru a şti cât de aglomerate sunt vămile. 

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 08:03

Camerele de supraveghere de la frontiera Nădlac II, pe sensul de intrare în ţară, s-au defectat puţin după miezul nopţii. Acestea nu funcţionează nici miercuri dimineaţă.

Reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au precizat că este vorba despre o defecţiune şi că se lucrează la remedierea problemei pentru ca în scurt timp camerele să poată transmită din nou imagini, conform aradon.ro.

Aceeaşi problemă există şi la celelalte puncte de frontieră, unde nu pot fi accesate camerele de monitorizare a traficului pe site-ul http://live.politiadefrontiera.ro/

Cozi uriaşe s-au format în noaptea de marţi spre miercuri în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2. Pe sensul de intrare în țară, la cele două artere de control s-au format coloane de autoturisme. O celulă de criză s-a format la MAI, iar Raed Arafat a părăsit o emisiune pentru a ajunge la şedinţa de urgenţă de la Guvern.

Citeşte şi: Diaspora se întoarce în ţară, 11.000 au intrat pe la Nădlac, s-au format cozi de kilometri. Cei mai mulţi refuză carantina VIDEO