Toate româncele trebuie să încerce asta. Trucul simplu care te face mai frumoasă în două minute. A devenit viral pe Tik Tok!

O nouă metodă de a scăpa de cearcăne a devenit virală pe TikTok, iar femeile sunt extrem de mulțumite de ea. Totul stă în modul de aplicare a corectorului.

15 ian. 2022, 09:50
Toate româncele trebuie să încerce asta. Trucul simplu care te face mai frumoasă în două minute. A devenit viral pe Tik Tok!

Toate româncele trebuie să încerce asta. Astfel, În loc să folosești metoda tradiţională de aplicare prin punctare în zona de sub ochi pentru a acoperi cearcănele, desenează o pereche de ochelari pe faţă cu un corector lichid.

Toate româncele trebuie să încerce asta. Trucul simplu care te face mai frumoasă în două minute. A devenit viral pe Tik Tok!

1. Primul pas este să începi să desenezi un cerc în jurul ochiului drept, din colţul interior de lângă nas.

2. Aplici corectorul cu mișcări în sus, apoi cobori pe cealaltă parte pentru a aduce corectorul în zona de sub ochi.

3. Închizi cercul înainte de a repeta mişcarea la ochiul stâng.

4. După ce ai făcut acest lucru, foloseşti corectorul pentru a trage o linie de la colţul exterior al ochiului în sus spre linia părului, atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a feţei.

5. La final, traszi o altă linie între cercul din stânga şi cercul din dreapta peste podul nasului.

Tot ce trebuie să mai faci este să întinzi produsul cu mişcări circulare pentru a ascunde complet cearcănele.

@serenalakkiss Glasses concealer trend🙃 What do we think of this one?! #concealerhack ♬ original sound – tarte cosmetics

TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținut de ByteDance. TikTok a fost lansată în China sub numele „A.me” în septembrie 2016 de Zhang Yiming. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansată în 2017 pentru țările din afara Chinei. Este populară în Asia, Statele Unite al Americii, și în mai multe țări, cum ar fi și în România.

Potrivit contorizărilor realizate la diferite clipuri prezente în online, dar și din datele deținute de Biroul Român de Audit Transmedia, se arată că circa 85% din utilizatorii de internet preferă conținutul video. Acest lucru se datorează impactului mult mai mare pe care îl au videoclipurile și imaginile asupra creierului nostru. Astfel, s-a demonstrat științific că 90% din informațiile procesate de creierul uman sunt cele vizuale. În acest context au apărut mai multe aplicații și site-uri destinate clipurilor video în online, precum: YouTube, Dailymotion, Vimeo sau TikTok, dar nici aplicațiile de socializare nu s-au lăsat mai prejos. În acest context, Facebook, Instagram sau Twiter au adoptat politici care să permită apariția și prezența clipurilor video.

Citește și: Pune o monedă în frigider când pleci în vacanță. Trucul pe care trebuie să îl știe orice român ca să își dea seama dacă mâncare se strică