Toate spitalele de urgenţă şi Ambulanţa Capitalei vor acorda îngrijiri non-stop de 1 Decembrie

Toate cele nouă spitale de urgenţă, dintre care două de copii şi câte unul de oftalmologie şi arşi, dar şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor acorda îngrirjiri medicale non-stop de 1 Decembrie, informează Ministerul Sănătăţii.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 16:34
Toate spitalele de urgenţă şi Ambulanţa Capitalei vor acorda îngrijiri non-stop de 1 Decembrie

Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar – Arseni” vor acorda îngrijiri non-stop de 1 Decembrie, potrivit Mediafax.

De asemenea, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice vor avea program continuu de Ziua Naţională.

Pentru cazurile în care minorii ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale, părinţii se vor putea adresa camerelor de gardă ale Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din sectorul 1 şi Spitalului Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie” din sectorul 4.

În plus, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov va avea program normal de lucru, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul de telefon 112.

Totodată, Direcţia de Sănatate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1, tel/fax:021/313.77.39.