Toby Keith, o legendă a muzicii country, a fost răpus de cancer la 62 de ani

Legenda muzicii country s-a stins din viață la 62 de ani după o luptă cu o boală nemiloasă. De-a lungul unei cariere de peste 30 de ani, a lansat hituri precum „Who's Your Daddy” și „Made in America”.

06 feb. 2024, 22:24
Toby Keith, o legendă a muzicii country, a fost răpus de cancer la 62 de ani

Toby Keith, una dintre legendele muzicii country, a murit la vârsta de 62 de ani. „Toby Keith a murit în pace aseară, înconjurat de familia lui”, se arată într-o declarație postată pe rețelele sociale.

Cântăreţul cunoscut pentru hitul său din anii 1990 „Should’ve Been a Cowboy” a anunţat în iunie 2022 că a fost diagnosticat cu cancer la stomac, o boală pe care a numit-o „debilitantă”.
Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos. Îndrăgitul interpret avea doar 44 de ani
De-a lungul unei cariere de peste 30 de ani, a lansat hituri precum „Who’s Your Daddy” și „Made in America”.

Lui Toby Keith i-au supraviețuit soția sa, Tricia Lucas, și cei trei copii ai lor.

Artistul primea tratament cu radiaţii pentru cancerul său. El spunea că este „confortabil cu orice s-ar întâmpla” cu boala lui. Originar din Oklahoma, Keith a lucrat pe câmpurile petroliere și a fost jucător semi-profesionist de fotbal american înainte de a deveni muzician în anii 1990. Single-ul său de debut „Should’ve Been a Cowboy”, lansat în 1993, a devenit un hit numărul unu, scrie BBC.

Ulterior, a lansat albumele „Blue Moon”, „Pull My Chain” și „Unleashed”.

În cântecele sale, Keith făcea adesea trimiteri la teme patriotice, cea mai controversată fiind piesa „Courtesy of the Red White and Blue (The Angry American)”, lansată la scurt timp după atacurile de la 11 septembrie.
Mihai Albu e în doliu! Fratele lui, Lecinius, a decedat la 72 de ani, la mai puţin de jumătate de an de la moartea mamei lor. Tatăl creatorului de pantofi a făcut infarct pe stradă

De-a lungul anilor, a cântat la evenimentele mai multor președinți americani, inclusiv pentru George W Bush. Barack Obama și Donald Trump. În anul 2021, fostul președinte american Domnul Trump i-a oferit cântărețului o Medalie Națională a Artelor.