Strada Popa Nan, închisă marţi pentru că se filmează!

Atenție, se filmează! Poliția restricționează, marți, circulația pe o stradă din București pentru o producție cinematografică. Strada Popa Nan din sectorul 2 București va fi închisă marţi, în intervalul orar 07.00 - 22.00, pentru realizarea unor filmări, anunța Brigada Rutieră.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 15:34
Strada Popa Nan, închisă marţi pentru că se filmează!

”În ziua de 04 februarie a.c., în intervalul orar 07.00 – 22.00, va fi realizată o filmare pe Str. Popa Nan, în dreptul imobilului cu nr. 82, cu întreruperea intermitentă a traficului rutier și pietonal, pentru 3 minute, la intervale de 10 minute. Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia”, conform sursei citate. Brigada rutieră amintește că pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Nu numai că se închide Popa Nan pentru că se filmează, dar oricum traficul bucureştean devine mai aglomerat cu 4% în fiecare an, aşa cum a informat Tom Tom Traffic Index 2019.

În București, ziua cu traficul cel mai lejer în 2019 a fost 28 aprilie (duminică), iar acea mai aglomerată a fost 21 noiembrie (joi). În ceea ce privește intervalele orare, cele mai aglomerate ore sunt 7-9 dimineața și 5-6 după-amiaza.

Potrivit Tom Tom Traffic Index, din cauza aglomerării, bucureștenii au pierdut anul trecut în trafic peste 227 de ore, adică mai exact 9 zile și 11 ore.

În Europa, zona metropolitană Moscova are cel mai aglomerat trafic. Urmează Istanbul și Kiev, apoi București, St. Petersburg, Dublin, Odessa, Lodz, Cracovia și Novosibirsk.

La nivel mondial, primele 10 poziții sunt ocupate de Bengaluru (India), Manila (Filipine), Bogota (Columbia), Mumbai (India), Pune (India), zona metropolitană Moscova, Lima, New Delhi, Istanbul și Jakarta.

Citeşte şi: Gripa închide şcolile din Capitală. Peste 23 de unităţi de învăţământ îşi suspendă parţial cursurile