Tomac, despre „marele blat de la Bucureşti”. „Dreapta Unită e doar o lozincă. La televizor sunt toţi eroi, toţi luptă cu ciuma roşie”

Preşedintele executiv al PMP a dat, joi, noi explicaţii despre modul în care se poziţionează partidul pe care-l conduce la alegerile locale din Capitală. Eugen Tomac vorbeşte despre "marele blat de la Bucureşti" şi lansează acuzaţii la adresa PNL şi USR.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 07:55
Tomac, despre „marele blat de la Bucureşti”. „Dreapta Unită e doar o lozincă. La televizor sunt toţi eroi, toţi luptă cu ciuma roşie”

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Eugen Tomac vorbeşte despre campania electorală de la Bucureşti „a început cu o manipulare”.

„Linia de manipulare folosită este una absolut incredibilă. Vezi Doamne, din cauza PMP, candidatul USR și PNL nu mai are nicio șansă”, afirmă liderul PMP.

Eugen Tomac a explicat de ce este „de-a dreptul penibil, ba chiar revoltător” să foloseşti acest argument.

„Liderii USR au fost cei care s-au opus cu vehemenţă unei alianţe la Bucureşti; scorul politic al PMP în Bucureşti este de minimum 10%; noi am fost dispuşi în cel mai onest mod să punem umărul la un proiect comun împotriva actualilor primari PSD. Am spus asta mult înainte să existe un acord asupra numelui candidatului comun”, a scrisTomac.

Preşedintele executiv al PMP a mai precizat că nu există nicio „dreaptă unită” la Bucureşti, iar USR nu a dorit niciodată o alianţă cu PMP.

„Povestea cu Dreapta Unită este doar o lozincă. Nu există nicio dreaptă unită, alegătorii de dreapta nu pot fi manipulaţi doar cu slogane golite de conţinut. În această campanie, PNL candidează singur la Consiliul General şi la sectoare.Tot pe cont propriu candidează şi noul partid USR PLUS la Consiliul General şi la sectoare. Deci, despre ce unitate vorbim?”, spune Tomac.

Cât despre „blatul la sectoare”, Tomac a amintit că în cursa pentru Primăriile de sector nu s-a înscris niciun lider al USR sau PNL.

„La toate sectoarele au fost împinşi în cursă oameni condamnaţi să piardă. Oameni fără experienţă şi fără notorietatea politică necesară pentru a se bate cu triburile PSD agresive şi trecute prin nenumărate bătălii electorale la care se adaugă accesul la resursele publice prin primarii aflaţi în funcţie.

Totul s-a făcut pentru ca primarii de sectoare în funcţie să treacă în linişte peste aceste alegeri. La televizor sunt toţi eroi, toţi luptă cu ciuma roşie, dar nu văd niciun ministru sau parlamentar din cele două partide să-şi asume lupta cu Negoiţă sau Băluţă”, a conchis Tomac.

Monica Anisie: „Normele sanitare vor fi elaborate în cursul acestei săptămâni. Există şi măsuri pentru copiii cu anumite afecţiuni”