Tomac o atacă pe Gorghiu: A învăţat că tupeul şi obrăznicia sunt reţeta sigură pentru a se căţăra cât mai sus

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac o acuză pe Alina Gorghiu că îl atacă pe Traian Băsescu în speranţa că asta va aduce voturi în plus PNL şi susţine că afirmaţiile liberalei legate de ”frăţia” dintre PMP şi PSD arată că a uitat rolul său în USL în perioada celei de-a doua suspendări a lui Traian Băsescu.

05 dec. 2016, 15:29
Tomac o atacă pe Gorghiu: A învăţat că tupeul şi obrăznicia sunt reţeta sigură pentru a se căţăra cât mai sus

„Preşedintele numit al PNL atacă PMP, îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu, falsifică trecutul în speranţa unor voturi care nu vor veni niciodată pentru partidul pe care pretinde că îl conduce. Alina Gorghiu, deşi foarte tânără, a învăţat rapid, de la mentorii ei, că tupeul şi obrăznicia sunt reţeta sigură pentru a se căţăra cât mai sus în structurile puterii”, a declarat Eugen Tomac, potrivit news.ro.

Preşedintele executiv afirmă că Alina Gorghiu a uitat trecutul ei în cadrul USL când a colaborat cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea la încercare de demitere a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, în vara anului 2012. Astfel, Gorghiu este ”lider de frunte al USL, calitate în care, alături de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, participă la următoarele acţiuni anti-democratice: înlocuirea conducerii de la Monitorul Oficial, revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, revocarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, schimbarea preşedinţilor SRR şi SRTV, amputarea atribuţiilor Curţii Constituţionale a României în privinţa hotărârilor Parlamentului, suspendarea preşedintelui României, falsificarea datelor privind populaţia României, schimbarea vicepreşedinţilor INS, schimbarea ilegală a legii referendumului”.

Tomac consideră că aceste lucruri din biografia lui Gorghiu care arată că aceasta nu este îndrituită să dea altora lecţii de moralitate.

”Dragi PDL-işti, nu vă mai lăsaţi umiliţi de acest pseudo-lider. Boagiu, Predoiu, Trăilă, Hava, după 11 decembrie, e timpul să vă luaţi partidul înapoi. Împreună putem să ducem la bun sfârşit proiectele pentru care am luptat şi pe care ne-am angajat cu toţii să le respectăm, reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 fiind numai unul dintre ele”, a conchis Eugen Tomac.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu a respins, duminică, ideea de a participa la o dezbatere în trei, Băsescu-Gorghiu-Dragnea, idee lansată de către preşedintele PMP, Gorghiu precizând că aşteaptă încă răspunsul lui Dragnea pentru o dezbatere între PNL şi PSD.

„E o frăţie între domnul Dragnea şi domnul Băsescu, o frăţie a celor mai răi din politica românească şi sunt sigură că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere”, a spus Alina Gorghiu, la Timişoara, într-o discuţie pe Facebook organizată de CSL Timiş.

Alina Gorghiu a adăugat că nu a primit până acum niciun răspuns la „provocarea” lansată lui Liviu Dragnea, pentru o dezbatere PNL-PSD.

„Nu ştiu dacă din aroganţă sau din laşitate nu a răspuns. (…) Sper ca săptămâna viitoare să putem să le arătăm românilor care este viziunea noastră despre viitor”, a spus Gorghiu, adăugând că bănuieşte că este vorba despre „teamă” în lipsa de răspuns a lui Dragnea.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a adresat, duminică, o invitaţie către liderii PSD şi PNL pentru a participa la o dezbatere televizată pe tema programelor lor de guvernare, afirmând că acest lucru ar ajuta electoralul să „aleagă în cunoştinţă de cauză”.