Toni Grecu, traumatizat după ce s-a luptat cu noul coronavirus. „Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secţia de Covid-19 a fost că intru într-o ghenă!”

Toni Grecu (61 de ani), membru-fondator al grupului "Divertis", a dezvaluit clipele dificile prin care a trecut la inceputul anului, atunci cand s-a infectat cu Covid-19.

15 mai 2021, 14:10
Toni Grecu, traumatizat după ce s-a luptat cu noul coronavirus. „Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secţia de Covid-19 a fost că intru într-o ghenă!”
Toni Grecu a fost externat. FOTO: Alephnews

Toni Grecu, traumatizat după ce s-a luptat cu Covid-19. Artistul a avut nevoie de spitalizare si si-a relatat experienta nefericita petrecuta in „Matei Bals” in cadrul unui podcast moderat de Mihai Bobonete.

Toni Grecu, traumatizat după ce s-a luptat cu Covid-19

„Sentimentul pe care l-am avut cand am intrat in sectia de Covid a fost ca intru intr-o ghena. E un loc de care oamenii trebuie sa se fereasca, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul ca omenirea a inventat o ghena in care arunca niste semeni ca sa treaca printr-o experienta extrem de grea. Bolnavul de Covid e atat de singur acolo, cum nu mai e niciun alt bolnav. Ai un soc”, a declarat Toni Grecu.

Toni Grecu, declaraţii şocante după incendiul de la „Matei Balş”. „M-am prăbuşit inconştient. Spitalul ardea”

„Am stat cu masca trei saptamani, am luat 8-10 litri de oxigen la inceput, dupa care a scazut treptat pana la un litru! Cand am ajuns la spital, dupa trei zile de stat acasa, eram cu plamanii jumatate praf. N-am fost in forma de a ajunge la ATI, sa fim seriosi, erau oameni cu mine in salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plamanii praf”, a mai spus Toni Grecu.-


loading...
Partenerii noștri