Veşti de ultimă oră despre Toni Grecu după o lună de boală Covid-19. Cum se simte fostul fondator al grupului Divertis

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic "Divertis", s-a vindecat de Covid-19, dar perioada de recuperare e anevoioasă. Artistul a dezvăluit momentele teribile prin care a trecut în ultima lună.

05 mart. 2021, 19:42
Veşti de ultimă oră despre Toni Grecu după o lună de boală Covid-19. Cum se simte fostul fondator al grupului Divertis
Toni Grecu

Veşti teribile despre Toni Grecu după o lună de boală Covid-19. „Convalescenţa este lungă şi dificilă şi niciun medic din lumea asta nu te poate asigura că, în 15 sau 20 de zile de la ieşirea din spital, vei fi iar pe picioarele tale! Nici pomeneală! Ai de făcut exerciţii de respiraţie, kinoterapie, exerciţii fizice de uşoară intensitate” a spus Toni Grecu pentru Playtech.

Veşti teribile despre Toni Grecu după o lună de boală Covid-19

„Sunt cât de cât în regulă, în sensul că mă mişc, că sunt independent. Dar, dacă e să mă pui să urc două etaje, am o problemă. Trebuie să înveţi să ai răbdare cu propriul corp, cu tine însuţi şi să faci acel mic efort care e benefic tonusului muscular, dar şi plămânilor tăi, deopotrivă, fiindcă ele au o legătură între ele. Fără răbdare nu faci mare lucru”, a mai declarat Toni Grecu, care a fost internat în trei spitale diferite, „Matei Balş”, „Sf. Pantelimon” şi „Monza”.

Toni Grecu s-a vindecat de Covid: „Nu puteam să merg la toaletă fără oxigen”

După ce s-a vindecat și a fost externat, artistul în vârstă de 61 de ani se străduiește să redevină optimist. „Mă bucur de fiecare zi în care reuşesc să câştig un dram de putere în plus faţă de ziua anterioară, fiindcă asta îmi o oferă o satisfacţie până mai ieri nebănuită”. Toni Grecu adaugă în programul zilnic şi momente de relaxare: “Ies în aer liber doar în zilele frumoase, nu în cele călduroase sau cu ceaţă. În plus, adaug ceva din programele Netflix şi evită cu îndârjire programele de ştiri ale televiziunilor româneşti. Dacă vrei să te îmbolnăveşti, mai ceva ca cei de la , atunci trebuie doar să priveşti ştirile noastre. Oamenii care trec prin boală trebuie să evite ştirile. După mine, dacă vrei să te sinucizi, atunci uită-te la ştirile din România! Îţi strică tot. Și pofta de viaţă!”, a încheiat Toni Grecu.


loading...