Toni Iuruc a combinat o blondă la Uanderful. Cum s-a terminat flirtul dintre ex-soţul Simonei Halep şi bomba-sexy FOTO

Toni Iuruc (43 de ani) nu pierde deloc timpul după divorţul de Simona Halep. Afaceristul este mai decis ca oricând să-și refacă viața, iar în week-end a încercat să dea lovitura cu o blondă super-sexy, pe care a combinat-o într-un club de fiţe din Capitală.

13 feb. 2023, 08:43

Toni Iuruc a combinat o blondă la Uanderful. Omul de afaceri începe să-și revină după despărţirea de Simona Halep, iar sâmbătă seară a mers la Uanderful, pus pe fapte mari. După ce s-a întreţinut cu mai mulţi prieteni, Toni Iuruc a fost surpsins de Cancan la o altă masă, unde s-a întreținut, mare parte din timp, cu o blondă misterioasă. Discuții cu zâmbetul pe buze, șușoteli periculoase, dar fata n-a cedat iar bărbatul a fost nevoită să plece singur acasă!

Citeşte şi: Simona Halep s-a dat de gol. Cu cine și-a petrecut sărbătorile la Londra, după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, dar au divorţat pe 8 septembrie 2022, chiar  înaintea nunţii religioase, programată pe 13 noiembrie, la Sinaia. Afaceristul a bifat, astfel, a treia căsnicie eşuată, după cele cu Alina şi Liana. În schimb, sportiva şi-a ţinut departe de public viaţa personală, deşi a avut câteva relaţii înainte de a-l cunoaşte pe Toni Iuruc.

Citeşte şi: Toni Iuruc aruncă bomba în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutăţească situaţia”

În acest moment, Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, aşteaptă sentinţa care urmează să fie anunţată de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra. Românca susține că s-a contaminat involuntar cu roxadustat și a solicitat ridicarea suspendării, prin avocații ei. Nu a reușit nici acum să își demonstreze nevinovăția, deşi au trecut aproape şase luni de la testul anti-doping picat de eleva lui Patrick Mouratoglou la US Open 2022.