Toni Iuruc, prima declaraţie după ce a semnat divorţul: „Am plecat pe drumuri separate, viaţa merge înainte!”

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

08 sept. 2022, 16:21
Toni Iuruc, prima declaraţie după ce a semnat divorţul: „Am plecat pe drumuri separate, viaţa merge înainte!”

Soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, anunţă oficial că a divorțat deja de soția sa. Cei doi au mers astăzi la un cabinet de avocatură, iar la ieșire au avut reacții cât se poate de diferite. Dacă Halep a ieșit de la cabinet zâmbind, dar nu a dat declarații, Iuruc a confirmat divorțul.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Așa e viața. Suntem doi oameni normali. Viața merge înainte”, a declarat Iuruc. Cei doi nu au nimic de împărțit, având în acest sens un contract prenupțial.

Fostul lider WTA Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despăţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Iniţial, după ce informaţia cu privire la un viitor divorţ a apărut în Prosport, Iuruc nu a dorit să comenteze situaţia. ”Nu comentez viaţa noastră privată… Nu, nu divorţez mâine… Nu mai insistaţi, no comment”, a spus el.

Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Mai mult, cei doi trebuiau să aibă cununia religioasă în noiembrie și recent au fost plecați în vacanță în Grecia.

Totuși, Halep a dat deja semne că ceva se întâmplă după ce a șters imaginile recente cu soțul său de pe Instagram, păstrându-le doar pe cele vechi.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. Simona Halep a anunțat după Roland Garros 2022 că renunță la serviciile Virginiei Ruzici, alegând un manager străin, pe Nina Werrenstrom.

Înainte de sezonul american, Simona Halep l-a concediat și pe preparatorul fizic Teo Cercel, care era și el de mulți ani în echipa ei, alegând să fie înconjurată doar de oamenii lui Patrick Mouratoglou în ceea ce privește staff-ul ei.