Toni Iuruc, surprins în timp ce cumpără flori, dar nu pentru Simona Halep. Divorțul de sportivă a lăsat răni adânci în inima afaceristului

Toni Iuruc nu a stat degeaba de 1 martie. Chiar dacă nu are o parteneră oficială, afaceristul a cumpărat flori pentru o femeie foarte apropiată lui.

09 mart. 2024, 09:01
Toni Iuruc, surprins în timp ce cumpără flori, dar nu pentru Simona Halep. Divorțul de sportivă a lăsat răni adânci în inima afaceristului
Cum a fost suprins Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, de 1 martie

În urmă cu un an, Toni Iuruc apărea singur și îngândurat, semn că divorțul de Simona Halep l-a afectat destul de mult. Din fericire, prietenii îi sunt mereu alături și încearcă să-i ridice moralul acestuia. Bogdan Viona, fost sportiv de performanță, în prezent om de afaceri, este unul dintre oamenii care nu-l lasă nicodată la greu.

Citește și: Toni Iuruc, după verdictul în cazul Halep: „Nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Doamne ajută și atâta tot”

De 1 martie, Toni Iuruc s-a prezentat la o florărie din Piața Dorobanți, de unde a cumpărat un buchet de flori, dar nu singur, ci însoțit de Bogdan Voinea, bunul său prieten, potrivit cancan.ro.

Mai apoi, cei doi au luat-o la pas. Pe drum, fostul handbalist și fostul soț al Simonei Halep și-au făcut de lucru. Aceștia au vorbit, preț de ceva timp, cu o cunoștință mai veche.

Sursa: Cancan
Sursa: Cancan

În cele din urmă, Voinea s-a urcat la volanul unui Mercedes, iar Toni Iuruc în dreapta sa. Amândoi au plecat spre zona Băneasa, după ce au îndeplinit cu succes „misiunea buchetul”, care, cel mai probabil, era destinat partenerei lui Voinea.

Citește și: Toni Iuruc, surprins de paparazzi. Cu cine a petrecut sâmbătă seară în timp ce Simona Halep aşteptă cu sufletul la gură verdictul TAS

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț după un an

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021 și au petrecut, la acea vreme, într-un local de lux din Mamaia. Printre artiştii care au cântat la eveniment s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La chef au luat parte în jur de 300 de persoane.

Omul de afaceri pare că nu are deloc noroc în dragoste. Toate căsniciile sale s-au încheiat într-un interval relativ scurt, Simona Halep fiind ultima mireasă dintre cele trei pe care le-a avut și pe care, din păcate pentru el, le-a și pierdut.