Tony Mihali, primarul din Borşa, şi-a anunţat demisia pe Facebook: Edilul venea la primărie cu ELICOPTERUL

Un primar din România şi-a anunţat demisia pe Facebook. Astfel, oraşul Borşa a rămas fără primar. După ce şi-a convocat consilierii în şedinţă pe Facebook, edilul Toader Mihali şi-a dat demisia tot în mediul virtual.

18 feb. 2014, 07:37
Tony Mihali, primarul din Borşa, şi-a anunţat demisia pe Facebook: Edilul venea la primărie cu ELICOPTERUL

Alesul spune că s-a săturat de politica autohtonă şi că a rămas cu un gust amar după doi ani de mandat. Primarul demisonar de la Borşa nu este însă un om oarecare. Astfel, el locuia de fapt la Bruxelles şi venea la serviciu cu elicopterul personal, potrivit România TV.

Citeşte şi Protest inedit la Borşa: Primarul a pus lacăt pe primărie

Edilul din Borşa susţine pe pagina lui de socializare că renunţă la fotoliul de primar din cauza sistemului din Romania, care „i-a blocat activitatea”. Supărat, Toader Mihali a postat o poză cu mesajul „time to say goodbye”(este timpul să vă spun la revedere).

Susţinătorii primarului au umplut imediat pagina de socializare cu mesaje de încurajare, dar şi de regret. Tony Mihali este unul dintre cei mai bogaţi primari din ţară. Conform declaraţiei de avere are 2 case în Borşa şi 4 aprtamente în capitala Belgiei. Totodată, este primul edil care are elicopter propriu.

Citeşte şi Cu ce se ocupă un primar din Maramureş: postează BANCURI cu tentă sexuală pe Facebook