TOP 10 cele mai vizualizate videoclipuri pe Youtube în 2018. Opt sunt cântece în spaniolă

Muzica latino şi-a consolidat poziţia în 2018, cu o prezenţă copleşitoare pe platforma Youtube prin comparaţie cu anul trecut. Din primele zece cele mai vizionate videoclipuri din 2018 opt sunt în spaniolă, faţă de anul trecut când doar 6 dintre primele 10 videoclipuri cele mai vizualizate în întreaga lume au fost cântece în limba spaniolă - cu ''Despacito'', al lui Luis Fonsi, în postura de lider.

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 10:57
TOP 10 cele mai vizualizate videoclipuri pe Youtube în 2018. Opt sunt cântece în spaniolă

„Te Boté Remix'”, al artiştilor portoricani Nio García, Darell, Casper Mágico, Bad Bunny, Nicky Jam şi Ozuna, este cel mai vizionat videoclip pe Youtube în 2018. Postat la 11 aprilie anul acesta, cideoclipul oficial al piesei ”Te Boté Remix” a strâns aproape 1,5 miliarde de vizualizări, 6,4 milioane de like-uri şi peste 400.000 de comentarii.

 

Pe locul doi se află piesa ”X (EQUIS)”, de Nicky Jam şi J Balvin, urmată de ”Girls Like You”, a trupei americane Maroon 5 (primul cântec în engleză), de ”Dura”, a portoricanului Daddy Yankee, şi de remix-ul ”El Farsante”, de Ozuna şi Romeo Santos.

 

Clasamentul este completat de ”Sin Pijama”, de Becky G şi Natti Natasha, ”Dame Tu Cosita”, de El Chombo, ”God’s Plan”, de Drake (al doilea cântec în engleză), ”Me Niego”, de Reik şi ”Vaina Loca”, de Ozuna şi Manuel Turizo.