Top 3 cele mai sexy zodii: Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP: Nu toate zodiile au sex-appeal...

25 ian. 2015, 07:43
Top 3 cele mai sexy zodii: Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP. Scorpionul este cea mai sexy zodie a horoscopului. Daca ati avut pana acum un iubit Scorpion, probabil sunteti constiente de puterea de seductie a acestuia. Un Scorpion are o capacitate incredibila de a te convinge sa faci ceea ce isi doreste el. Nici nu iti dai seama cand ai fost cucerita de sarmul lui.

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Nativii din Scorpion sunt inconjurati de o aura de mister si aproape ca iti va fi imposibil sa le faci o descriere precisa. Nu stii ce anume te atrage cel mai mult la ei, insa simti o atractie inexplicabila.

Scorpionilor le place sa faca gesturi eroice, sunt de incredere si destul de flexibili ca personalitate.

Daca ajungi in pat cu un Scorpion, alege lenjerie neagra din dantela.

HOROSCOP. Pe locul doi in topul celor mai sexy zodii este Leul. Insa nu ii spune niciodata unui Leu acest lucru, pentru ca va fi tare suparat ca nu este pe locul 1! 🙂 Sunt orgoliosi si le place sa castige in orice competitie.

Leii sunt persoane cu principii, cu inima mare si optimiste. Ei cunosc toate persoanele cool si stiu cum sa se distreze. 

Nu ai cum sa nu fii atrasa sa carisma lor si de caldura sufleteasca de care dau dovada.

Problema cu Leul este ca ii place sa fie centrul universului si crede ca poate face orice lucru mai bine decat oricine altcineva. 

In momentul in care intri intr-o relatie cu un Leu, va dori sa te posede total – fizic si spiritual. Este posesiv si poate deveni gelos.

Daca vrei sa cuceresti un Leu, flateaza-l. Fa-i complimente.

Daca ajungi in pat cu un Leu, tipa tare si poarta multe bijuterii.

Cum să-ţi alegi partenerul în funcţie de zodie

HOROSCOP. Pe locul 3 se claseaza Racii. Majoritatea nativilor din Rac au un simt dezvoltat al umorului si pot fi extrem de profunzi.

Racii sunt extrem de romantici si te pot face sa te simti in largul tau. Te vor cuceri cu un zambet sincer si cu mancarea ta preferata, pe care o vor pregati pentru tine la prima intalnire.

Fiind romantici, isi vor aminti toate ocaziile speciale din viata voastra: cand v-ati sarutat prima oara, cand v-ati spus ca va iubiti si cand ati facut prima oara dragoste.

Partea proasta in ceea ce ii priveste pe Raci este schimbarea lor brusca de dispozitie, starile morocanoase si faptul ca se tin de tine ca o lipitoare.

Daca treci peste asta, poti avea toata viata alaturi de bine un bucatar excelent si un servitor pe masura.

E important de stiut ca le place sa faca sex si poti avea parte de experiente minunate.

Daca vrei sa il faci sa se indragosteasca de tine, spune-i cat de mult iti iubesti familia. Poarta-te ca o neajutorata in fata lui si varsa si o lacrima. Le place asta.