TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase până la finalul săptămânii

Unii dintre ei sunt buni, alţii nu atât. Le vei permite celor răi să te convingă să renunți la visele tale? Sau vei găsi o cale ca ceilalți eroi și eroine dinaintea ta?

27 sept. 2023, 06:20
TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase până la finalul săptămânii

Cinci zodii chinezești sunt cele mai norocoase din săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023. În primul rând, iată mesajele norocoase ale săptămânii pentru toată lumea. Drumul spre rai are adesea mulți paznici.

Nu înseamnă că cei care ți se opun sunt prietenii tăi. Toată lumea trebuie să salveze cumva fața odată ce obstacolul a fost învins. Cunoaște-ți valoarea și continuă să mergi înainte. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase până la finalul săptămânii

5. Dragon: Norocul unui rege/regine

Dragă Dragon, norocul tău săptămâna aceasta are o senzație regală. S-ar putea să te simți mai „la cerere” decât de obicei în cercurile tale sociale. De asemenea, s-ar putea să obții invitații și oportunități de aterizare care să iti ridice rețeaua socială și să te pună în contact cu oameni de mai multă importanță într-un fel. Pentru unii dintre voi, acest lucru se va întâmpla literalmente prin angajamentele tale de muncă. Indiferent de sursă, cel mai bun mod de a valorifica acest noroc este să înoți cu el și să-l lași să te ducă în fila de aur.

Culoarea albastră va fi norocoasă pentru tine în această săptămână. Încorporeaz-o în haine pentru a te alinia cu ea, dar nu exagera. În caz contrar, vei transmite universului un semnal greșit despre nesiguranța cu privire la șansele tale. Norocul îți poate deschide ochii chiar și asupra oamenilor din cercul tău social care te trage în mod intenționat în jos în loc să te ridice.

4. Iepure: noroc neconformist
Iepure, cu cât ieși mai mult în evidență din mulțime acum, cu atât vei fi mai norocos. Interesant este că această energie nu îți cere să urci pe scenă sau să fii sub lumina reflectoarelor. Poți în continuare să faci lucrul tău obișnuit și să te menții camuflat în timp ce ții convingeri care nu se aliniază cu mulțimea. Ti se cere să gândesti singur și să nu tragi concluzii doar pentru că zvonuri zboară sau toată lumea fuge într-o singură direcție.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

Înregistrează-ți gândurile și sentimentele despre diferitele aspecte ale vieții tale în această săptămână. Poti chiar să lucrezi cu o listă de solicitări sau întrebări în jurnal. Acest lucru te va ajuta să identifici unde norocul te va favoriza atunci când te indepartezi de mulțime și unde mulțimea știe ce face.

3. Șarpe: Norocul în lecțiile de viață

Șarpe, norocul tău în această săptămână este puțin ciudat, dar încă ești pe lista norocoasă pentru că o schimbare de perspectivă te va ajuta să valorifici puterea norocului tău în acest moment. Totul se leagă de experiențele tale proaste din trecut. Nimeni nu îți cere să ierți actorii răi și abuzatorii sau să iei pilula albastră și să devii delirant. Dacă te uiți la aceste experiențe neplăcute, vei strânge din ele lecții valoroase care îți vor schimba norocul în vremurile prezente.

Îi va proteja pe mulți dintre voi de a repeta aceeași greșeală, mai ales într-o situație romantică. Pentru alții, îți vei da seama brusc că ai eșuat în trecut pentru că ai acceptat sfaturi proaste. Ce faci cu revelațiile, va decide în cele din urmă dacă norocul te ajută sau trece pe lângă tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.