Top model profesionist, ucis în propria casă. Este a doua crimă printre manechine, în ultimele săptămâni

Nayab Nadeem, un cunoscut top model din Pakistan, a fost găsită moartă duminică după-amiază, în locuinţa sa din Lahore. Raportul autopsiei a relevat că tânăra de 29 de ani a fost strangulată.

12 iul. 2021, 14:17
Top model profesionist, ucis în propria casă. Este a doua crimă printre manechine, în ultimele săptămâni

Potrivit raportului post-mortem, au fost găsite mai multe cicatrici pe gâtul lui Nayab Nadeem. Oficialii poliției au spus că toate abuzurile la care a fost supus acest top model va fi relevate zilele următoare, după ce vor fi trecute în raportul criminalistic final. Autorităţile au mai dezvăluit că se colectează dovezi de pe telefonul mobil al victimei, iar toţi cei cu care a intrat în contact în ultima perioadă vor fi interogați. Sunt în curs investigații cu privire la diverse mobiluri ale crimei, inclusiv jaful și violul.

Filmul evenimentelor, aşa cum a fost el refăcut de oamenii legii, arată că Nayab Nadeem a mers sâmbătă seara în oraş să mănânce înghețată, împreună cu fratele său vitreg Muhammad Ali Nasir. La un moment dat cei doi s-au despărţit, iar fratele a plecat acasă. Mai târziu a sunat-o de mai multe ori şi s-a îngrijorat când aceasta nu i-a răspuns, fiindcă nu-i stătea în obicei acest lucru. Nici când a ajuns acasă la ea nu i-a răspuns nimeni la uşă, astfel că bărbatul a alertat poliţia.La intrarea în locuinţă, trupul tinerei de 29 de ani era dezbrăcat, pe podea. Un indiciu de plecare în investigaţie ar fi că fereastra de la baie era spartă. Nayab locuia singură şi nu era căsătorită.

Citeşte şi Fotomodel de top și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le facă de mâncare

Aceasta este a doua crimă din Pakistan care are ca victimă un top model, în ultimele săptămâni, după cum scrie Khaleej Times. În luna mai, un manechin profesionist de origine britanică, cunoscut sub numele de Maya (25 ani), a fost găsită în casă împuşcată în cap, de asemenea în oraşul Lahore. Aceasta sosise doar cu câteva luni înainte din Marea Britanie.

Citeşte şi Cea mai frumoasă femeie din lume. Shelbia are 19 ani și a fost model pentru Kim Kardashian