Cum îşi ascund vedetele autohtone defectele. GALERIE FOTO

Femeile din lumea întreagă, fie că ne referim la vedete sau nu, vor să arate impecabil de fiecare dată când ies din casă. Astfel, ele aplează la anumite trucuri de înfrumuseţare care le pot ascunde imperfecţiunile.

RomaniaTV.net
13 sept. 2015, 07:40

Comportamentul şi aspectul fizic sunt două elemente cheie care te ajută să te remarci indiferent de locul în care te afli. Pentru că majoritatea femeilor vor să arate impecabil, acestea nu se lasă înduplecate de la absolut nimic şi urmează întocmai sfaturile specialiştilor.

În spatelele glamour-ului afişat la evenimente, vedetele sunt persoane absolut normale, astfel că apelează la diferite trucuri de înfrumuseţare.

În rândurile de mai jos vom realiza o listă cu cele mai cunoscute vedete autohtone care apelează la sfaturile specialiştilor pentru a arăta perfect în orice moment al zilei, chiar dacă au fost surprinse de paparazzi şi pe picior greşit.

Anda Adam a preferat dintotdeauna să aibă un look perfect indiferent de momentul zilei şi rar s-a lăsat fotografiată de către paparazzii în ipostaze care nu o avantajau. Vedeta s-a confruntat mereu cu cearcăne, aşa că a apelat la medicii specialişti, dar şi la cele mai costisitoare produse de make-up, pentru a-şi ascunde această problemă. Mai mult decât atât, de când este însărcinată, cântăreaţa a decis să renunţe la ţinutele sexy şi să adopte haine care să îi ascundă sarcina şi micile imperfecţiuni din această perioadă.

Lora este una dintre artistele momentului care, din păcate, are mici probleme cu tenul. Pentru că meseria de artist înseamnă să te machiezi tot timpul, produsele folosite agravează de multe ori problemele cu tenul, tocmai de aceea vedeta are momente în care nu foloseşte niciun strop de fard, pentru ca porii să respire şi să îşi recapete tonusul.

Trucul la care apelează vedetele pentru a conduce fără carnet

Andreea Bănică nu se sfieşte să se fotografieze în ipostaze demne de revistele pentru adulţi chiar şi imediat cum s-a trezit. Criticii sunt de părere că decizia artistei de a face acest lucru o trimite în „gura fanilor”, deoarece folosirea intensivă a produselor de machiaj şi-a pus amprenta pe chipul ei, chiar dacă vedeta are un ritual de măşti pe care le aplică în fiecare săptămână.

Margherita de la Clejani am putea spune că este rezultatul unui lung proces de remodelare la care medici renumiţi din ţară şi din Turcia au muncit enorm. Dacă facem o simplă comparaţie între look-ul pe care îl avea fata Clejanilor în urmă cu patru ani şi actualul look, se poate observa o transformare spectaculoasă. Însă, există şi un mic incovenient, faţa artistei este un pic diferită de cea pe care o avea înainte de operaţiile estetice pe care le-a făcut. De asemenea, cântăreaţa are o „obsesie” de a se fotografia în unghiuri care să o arate mult mai slabă decât este în realitate.

Mihaela Rădulescu încheie lista noastră. Cu toate că este cea mai mediatizată vedetă din showbiz, ea are un aspect care se vrea mereu natural, obţinut în urma orelor intense de sport şi a dietelor echilibrate. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta adoptă ţinute în care se simte comod şi care îi pun în valoare atuurile fizice.

Citeşte şi  Top 10 cele mai ÎNDRĂZNEŢE VEDETE de pe Facebook GALERIE FOTO