TOP zodii AFECTATE de al doilea Mercur retrograd 2022. Cine isi leaga centura de siguranta?

Daca esti unul dintre cei ghinionsti in timpul acestui tranzit, poate doresti sa iti legi centura de siguranta.

06 mai 2022, 11:51
TOP zodii AFECTATE de al doilea Mercur retrograd 2022. Cine isi leaga centura de siguranta?

Mercur retrograd 2022. Este din nou momentul: Mercur se apropie de retrograd. Corpul ceresc provoaca un pic de haos intergalactic intre 10 Mai si 3 Iunie, marcand al doilea dintre cele patru retrogradari in 2022. Ca de obicei, poti anticipa neintelegeri, gafe tehnice si intarzieri de calatorie. In aceasta primavara, Mercur va avea un rol secundar in guralivul Gemeni pentru prima jumatate a retrogradului. A doua jumatate a acestui tranzit plictisitor va fi petrecuta in Taur, adaugand un pic de incapatanare in dragoste si cariera ta.

In timp ce aceste rasturnari si intorsaturi vor afecta pe toata lumea, semnele zodiacale cele mai afectate de primavara retrograda a lui Mercur 2022 vor simti greul haosului ceresc.

Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă

Mercur guverneaza Gemenii profund ganditori si Fecioara ultra-organizata, fiind asociat cu subiecte precum procesele gandirii, comunicarea, calatoriile si tehnologia. Cand este direct, corpul ceresc este responsabil pentru mentinerea acestor lucruri esentiale zilnice sa functioneze fara probleme. In timpul miscarii retrograde, provoaca intreruperi in procesul de planificare, disfunctionalitati de comunicare si confuzie la fiecare pas. Petrecerea timpului in Gemenii natali, inseamna mai mult bucluc in domeniile de comunicare. Plus idei incetosate si gafe pe retelele sociale. Cand Mercur patrunde in Taurul exagerat, te poti astepta la o dorinta nesatioasa de a te rasfata si la reveniri romantice. Da, inclusiv acele texte de la acel ex. Cei mai afectati de Mercur retrograd pot experimenta clasica revenirea a fostilor. Dar pot fi, de asemenea, afectati de taxe de intarziere deranjante, drame la birou sau dezacorduri cu partenerii lor.

Horoscop Minerva. Eclipsele din mai 2022 aduc schimbări majore. Puţine zodii sunt norocoase
Daca esti unul dintre cei ghinionsti in timpul acestui tranzit, poate doresti sa iti legi centura de siguranta.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Lucrurile se incing special pentru tine in timpul Mercur retrograd, Taur. Ar trebui sa fii atent unde iti cheltui atat banii, cat si energia. Acest tranzit neastamparat se muta in prima ta casa a sinelui si a doua casa a finantelor si a valorilor. Fii atent la obiceiurile tale de a cheltui si verifica din nou toate taxele care iti afecteaza contul. Va exista o multime de potential pentru necazuri financiare intre 10 si 22 Mai. Orice schimburi de bani care se vor produce vor fi o reflectare directa a problemelor de valoare de sine ale Taurului. Orice achizitie mare poate astepta pana cand Mercur este direct.

In a doua jumatate, Mercur iti afecteaza simtul identitatii, provocand o denaturare majora a imaginii tale de sine. Odata ce Mercur intra in Taur, iti vei muta atentia catre lumea ta interioara, unde ai putea incepe sa observi o lipsa de mentalitate, care se poate simti ca o gaura adanca din care sa te chinui sa iesi. Cand apare negativitatea, incearca sa te impamantezi avand la indemana afirmatii folositoare.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Pregateste-te, Gemeni, o criza existentiala urmeaza. Mercur retrograd isi petrece timpul in prima ta casa a sinelui in prima jumatate a retrogradului, ceea ce te poate face sa-ti pui la indoiala scopul chiar mai mult decat ceea ce este normal pentru tine. Acest Mercur retrograd te va mentine intr-un spatiu foarte introspectiv, care este un teritoriu inconfortabil pentru Gemeni. Este probabil ca sa incepi sa te simti prins de gandurile tale. Iesi din mintea ta vizitand natura si impamantandu-te.

In plus, acest tranzit inseamna petrecerea timpului in a douasprezecea casa a subconstientului, facandu-te foarte vulnerabil la inselaciune si iluzii. Pe masura ce Mercur se muta in Taur, va fi nevoie sa renunti temporar la viata ta sociala si sa te concentrezi pe vindecarea nesigurantelor. Evita sa mergi in haul online-ului sau sa te pierzi pe retelele sociale in timpul retrogradului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.