Topul celor mai bune seriale apărute în 2020

2020 a fost bun pentru pasionații de seriale, având în vedere că marile case de producție au lansat câteva titluri foarte interesante.

RomaniaTV.net
23 nov. 2020, 12:12
Topul celor mai bune seriale apărute în 2020

Topul celor mai bune seriale apărute în 2020:

1. The Queen’s Gambit – Este un serial despre șah, care a reușit să cucerească deja foarte multă lume în întreaga lume. The Queen’s Gambit este o adaptare după cartea scrisă de Walter Tevis în 1983 și urmărește povestea orfanei Beth Harmon, care are o ascensiune incredibilă în încercarea de a deveni cea mai bună jucătoare de șah din lume, în pofida problemelor cu alcoolul și drogurile. Chiar dacă serialul nu este inspirat dintr-o poveste reală, acțiunea este captivantă, iar Anya Taylor-Joy, cea care o interpretează pe Beth, face un rol excelent. Din distribuție mai fac parte Bill Camp, Christian Seidel și Rebecca Root.

 

Topul celor mai bune seriale apărute în 2020: 2. Snowpiercer – Cunoscut și sub numele de Expresul Zăpezii, acesta este încă un serial de succes pe care Netflix l-a publicat în platformă în 2020. Este un serial apocaliptic, care prezintă povestea singurilor supraviețuitori după ce totul în jur a înghețat. Aceștia se află într-un tren aflat în continuă mișcare cu 1.001 vagoane și sunt împărțiți în diverse clase. „Codașii” sunt cei mai chinuiți și încearcă să facă mai multe revoluții pentru a obține condiții mai bune. Iar dacă te întrebi când începe sezonul 2 din Expresul Zăpezii, trebuie să știi că mai e ceva de așteptat, având în vedere că lansarea este programată să aibă loc în mai 2021. În orice caz, având în vedere finalul primului sezon, așteptarea merită cu prisosință.

Alina Puşcău va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio. Românca a dezvăluit că sunt şi foarte buni prieteni

 

3. The Last Dance – Această mini-serie produsă de ESPN și Netflix prezintă povestea lui Michael Jordan, considerat de multa lume unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie. Acțiunea este axată în mod special pe ultimul său sezon la Chicago Bulls. Nu este însă doar un serial pentru fanii baschetului sau ai sportului, deoarece The Last Dance este mai mult decât atât, o adevărată lecție de viață. În plus, apar și personalități marcante precum Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr și Phil Jackson. Succesul acestei serii i-a adus inclusiv un premiu Emmy. Sunt doar 10 episoade în The Last Dance, dar din fiecare ai de învățat câte ceva, așa că merită văzut.

 

4. I Know This Much is True – Această mini-serie regizată de Derek Cianfrance este inspirată din romanul cu același nume scris de Wally Lamb. În rolul principal îl găsim pe Mark Ruffalo. El interpretează doi frați gemeni, Dominick și Thomas Birsdey. Acțiunea are loc în Connecticut, la începutul anilor ’90. Fratele geamăn al lui Dominick, Thomas, suferă de schizofrenie și are nevoie de medicamente pentru a trăi și a munci, dar din când în când are momente de boală severe și își face singur rău. Dominick face astfel eforturi majore pentru a-l ajuta să nu își facă și mai mult rău. Serialul a primit multe recenzii pozitive și a produs multă emoție, chiar dacă are doar 6 episoade. I Know This Much is True poate fi vizionat pe HBO Go.

 

Topul celor mai bune seriale apărute în 2020: 5. Away – Un alt serial în care emoția este prezentă în fiecare episod, Away urmărește povestea primei expediții în echipă către Marte. Comandant este Emma Green, însoțită de un chimist chinez, un botanist britanic fără experiență în spațiu, un cosmonaut rus și un ofițer medical indian. Aceștia nu au însă încredere în abilitățile Emmei de a conduce, după un incident petrecut la începutul misiunii. Serialul este despre speranță, umanitate și lucruri imposibile. Iar în rolul principal o găsim pe Hilary Swank. Serialul are 10 episoade, însă cei de la Netflix nu au mai dorit să îl prelungească.


loading...