Topul celor mai celebre amante din România. Ele sunt cele cinci „spărgătoare de case” din showbiz

Bărbații celebri au, de obicei, amante celebre. Și pentru că aceste femei au ales să distrugă căsnicii, au avut de suportat consecințele.

18 nov. 2022, 17:06

Mai multe femei celebre din showbizul românesc au cucerit inimile bărbaților de succes, chiar dacă aceștia erau căsătoriți, devenidu-le amante. Iubirea și atracția au fost mai mari decât orice impediment, dar unele dintre ele s-au lovit la un moment dat de realitate și de efectele alegerilor pe care le-au făcut.

Cu mai mulți în urmă, Diana Munteanu ar fi început o relație cu Claudiu Niculescu, care la acea vreme era căsătorit cu Lidia Niculescu. Femeia l-a acuzat atunci pe fostul soț că își neglijează copiii din cauza tinerei amante. Pe de altă parte, mai multe persoane spuneau că, de fapt, Lidia este cea care i-a fost infidelă fotbalistului. Drama a ajuns la final când Claudiu și Diana s-au căsătorit.

„Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conștiință. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate și așa am ajuns aici. Însă este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, cîând Alexandru și Rebeca o să-l disprețuiască. O să-l disprețuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ, însă pentru copii o să lupt cât pot, sunt singurii care îmi dau putere”, povestea Lidia după divorțul de tatăl copiilor ei.

Citește și: Scandal în lumea mondenă! Și-a înșelat soția și a vrut să-și boteze copilul cu numele amantei

Și Iuliana Marciuc a trăit timp de 14 ani în secret cu Adrian Enache, dar prezentatoarea TV spune că nu s-a simțit niciodată ca în rolul unei amante. Femeia și-a asumat de fiecare dată relația cu artistul, dar recunoaște că i-ar fi plăcut să aibă o viață normală de la început cu acesta.

Povestea mea nu este cu nimic deosebită. E adevărat că mi-aș fi dorit ca destinul să nu-mi ofere acești ani duplicitari. Nu așa am văzut eu la părinți, la prietenii noștri de familie, nu așa am fost educată. Relația mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povești de iubire adevărate, incluzând momente de fericire nebună, vacanțe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărțeam momentele noastre, dar și zile de singurătate, încărcate de povara unei vieți, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel» pentru că noi ne-am afișat împreună și nu ne-am ascuns niciodată iubirea”, să nu-mi ofere acești ani duplicitari. Nu așa am văzut eu la părinți, la prietenii noștri de familie, nu așa am fost educată. Relația mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povești de iubire adevărate, incluzând momente de fericire nebună, vacanțe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărțeam momentele noastre, dar și zile de singurătate, încărcate de povara unei vieți, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel» pentru că noi ne-am afișat împreună și nu ne-am ascuns niciodată iubirea”, declara Iuliana acum ceva vreme.

Silvia Chifiriuc l-a cunoscut pe Petre Roman când acesta era încă într-un mariaj cu Mioara Roman, ceea ce a făcut-o să creadă că va fi doar una dintre amante pentru acesta pentru o perioadă de timp. Însă, lucrurile au stat complet diferit. În ciuda diferenței de 25 de ani dintre cei doi, aceștia s-au îndrăgostit iremediabil, și după 17 ani împreună au și un copil.

„L-am intrebat și pe Doamne Doamne, de ce a trebuit eu să trec prin anumite moment grele, presiunea care s-a făcut asupra mea și de ce a trebuit să fiu eu, adică soarta mea să fie așa și să nu întâlnesc un bărbat fără obligații, necăsătorit, așa cum am fost și eu: liberă, fără obligații și cu speranța de a iubi și a fi iubită, așa mai normal, ca să zic”, declara Silvia Chifiriuc.

Citește și: Fosta amantă a lui Marica s-a transformat total. Ana Muntean a devenit copia fidelă a iubitei fostului fotbalist

Povestea de dragoste dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a fost extrem de mediatizată. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani. După ce s-au iubit în secret pentru o lungă perioadă de timp, s-au căsătorit și au făcut și un copil, pe Edan Pițurcă. Blonda avea atunci doar 20 de ani, iar antrenorul 39. Însă, cei doi s-au despărțit, iar Vica spune că vorbește cu greu despre acea perioadă.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu”, declara Vica Blochina, potrivit cancan.ro.

Una dintre celebrele amante din România ar fi fost și Lavinia Pîrva, femeia pentru care se presupune că Ștefan Bănică Jr. ar fi lăsat-o pe Andreea Marin, însă bărbatul a contrazis aceste acuzații. Cei doi s-au cunoscut în 2013 și s-au căsătorit patru ani mai târziu. În 2019 au devenit părinți, iar relația lor continuă și acum.

„Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundea”, declara Lavinia Pîrva.