Topul celor mai ciudate denunţuri

Procurorii se confruntă în ultima vreme cu denunţuri din ce în ce mai ciudate. Cel mai recent caz este al unui doctor care şi-a reclamat pacienta la 112, transmite România TV.

07 iul. 2016, 06:52
Topul celor mai ciudate denunţuri

Medicul urolog Dumitru Ţuţa, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, a reclamat la 112, că o pacientă i-ar fi dat drept mită suma de 50 de lei. El le-a spus poliţiştilor sosiţi la faţa locului că nu este prima dată când se confruntă cu un astfel de incident.

Femeia care a vrut să-i dea bani medicului a spus că a a avut nevoie de o reţetă şi i-a oferit suma de bani ca un gest de mulţumire. Medicul are deja o condamnare pentru luare de mită. El a fost trimis în judecată anul trecut, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce lua mită suma de 1.000 de lei de la un denunţător.

De asemenea, procurorii au reuşit să rezolve un asasinat la comandă după 18 ani graţie unui denunţ al unui puşcăriaş prieten cu principalul suspect.

Alexandru Găină, principalul suspect de comiterea unei crime la comandă în urmă cu 18 ani, a fost reţinut. Fiu al unui ofiţer superior în Doi Şi-un Sfert, Departamentul de informaţii şi protecţie internă, Găină este acuzat că, în urmă cu aproape 18 ani, l-ar fi împuşcat pe omul de afaceri Mihai Ionescu la comanda unor mafioţi din Napoli, Italia.
 
În cazul fraţilor Becali şi a lui Cristi Borcea totul a pornit de la complicii judecătoarei Terceanu, care au dat totul în vileag.