Topul celor mai periculoase mezeluri din magazine

Des folosite pentru a pregăti sendvişuri, dar şi pentru micul dejun, mezelurile se numără printre alimentele care conţin multe substanţe nocive pentru sănătate. Află în rândurile de mai jos topul celor mai periculoase mezeluri din magazin.

RomaniaTV.net
28 sept. 2015, 09:24
Topul celor mai periculoase mezeluri din magazine

Se pare că mezelurile nu sunt bogate în substanțe nutritive, ele doar arată și miros bine, de aceea este bine să ne ferim de ele. Am ajuns în era, în care mâncăm de plăcere, dar nu ne mai hrănim, iar asta poate fi periculos pentru noi, dar mai ales pentru copiii noștri, care sunt în continuă dezvoltare.

Mezelurile, bogate în chimicale și grăsimi, reprezintă o cauză a obezității și a bolilor cardiovasculare tot mai dese în rândul românilor. De asemenea în compoziția acestor alimente se găsește carne de calitate proastă, cum este cea dezosată mecanic.

Topul celor mai periculoase mezeluri din magazin – crenvurştii

Crenvurștii sunt și ei foarte toxici, putând fi cauza toxiinfecțiilor alimentare, dacă nu sunt păstrați cum trebuie. Pielițe, grăsimi și o cantitate mare de MDM (tocătură din resturi de carne de tot felul, cum sunt tendoanele, adică cea mai slabă carne în proteine) se găsesc în compoziția lor, iar culoarea fragedă a crenvurștilor este dată de o gamă întreagă de E-uri.  

Citește integral articolul pe clicksanatate.ro.