Topul celor mai scunde vedete FOTO

Multe celebrităţi reuşesc să atragă atenţia asupra lor şi să iasă în evidentă, deşi nu depăşesc 1.55 de metri înălţime. Care sunt cele mai scunde vedete care au cucerit lumea prin frumuseţea şi talentul lor.

09 ian. 2013, 18:36
Topul celor mai scunde vedete FOTO

1. Eva Longoria

Vedeta serialului „Neveste disperate” are o înălţime de 1.55 de metri înălţime. Deşi este foarte scundă, actriţa adoptă întotdeauna o vestimentaţie care îi face picioarele să pară mult mai lungi.

2. Shakira

Cântăreaţa şi iubita fotbalistului Pique are doar 1.52 de metri înălţime. Acest fapt nu o dezavantajează pe artista care are o voce superbă şi mişcări de solduri care suceşte minţile oricărui bărbat.

3. Lady Gaga

Lady Gaga, artista care lansează hit după hit, are o înălţime de 1.55 de metri. Cu toate acestea, vestimentaţiile extravagante cu care se afişează o pun de fiecare dată în valoare. În plus, vedeta poartă de fiecare dată tocuri care depăşesc şi 20 cm.

4. Reese Witherspoon

Protagonista filmului „Blonda de la Drept” are o înălţime de 1.56 metri. Actriţa de 36 de ani este mama a trei copii şi are o carieră cinematografică de succes. 

5. Salma Hayek

Actriţa Salma Hayek, care are o înălţime de 1.57 metri este foarte apreciată pentru impresionantele roluri pe care le-a jucat în peste 30 de filme. Este o femeie frumoasă şi prima actriţă mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru „Cea mai bună actriţă”.