Mutu, meci grandios de RETRAGERE. Totti, Pirlo şi Ibrahimovic vin să joace la Cluj-Napoca

Pe 13 iunie 2020, la Cluj-Napoca, va fi organizat un meci demonstrativ de fotbal între o echipă a României şi o selecţionată mondială formată din prieteni şi foşti coechipieri ai lui Adrian Mutu. Partida se va desfăşura în cadrul evenimentului Sports Festival, aflat la ediţia a III-a.

08 oct. 2019, 10:49
Mutu, meci grandios de RETRAGERE. Totti, Pirlo şi Ibrahimovic vin să joace la Cluj-Napoca

Meciul demonstrativ va avea loc pe Cluj Arena şi va reprezenta meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

„Sunt foarte onorat că fac parte din acest priect, un proiect care m-a convins, pentru că am mai avut alte oferte de a face acest meci de retargere. Vrem să le oferitm tinerilor şi copiilor posibilitatea de a-i cunoaşte mai de aproape pe aceşti mari jucători. Vor fi pe teren naţionala României în care a jucat Adrian Mutu şi prietenii lui Adrian Mutu, foştii mei colegi de la echipe şi jucători împotriva cărora am jucat, unii dintre ei aflaţi încă în activitate. Mi-e dor de echipa naţională şi mi-e dor să joc fotbal”, a declarat Adrian Mutu.

SECRETUL s-a aflat după 15 ANI. Cum şi-a dat seama Jose Mourinho că Adrian Mutu consuma COCAINĂ

Printre participanţi se vor număra Mirel Rădoi, Andrea Pirlo şi Francesco Totti, care au confirmat prezenţa. La eveniment ar putea participa şi Zlatan Ibrahimovic, acum la LA Galaxy.

„Discut şi cu el, Ibra este încă în activitate, în SUA, să vedem dacă are posibilitatea să vină. Aşteptăm o confirmare cât mai rapidă”, a precizat Adrian Mutu.

Adevărul despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Mutu. Câţi bani a plătit „Briliantul”

Adrian Mutu, 77 de selecţii şi 35 de goluri marcate la echipa naţională, s-a retras în 2016. A evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Hellas Verona, AC Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus, Cesena, Ajaccio, Petrolul, ASA Tg. Mureş şi Pune City. După retragere, a devenit antrenor. A început cu FC Voluntari, iar acum la echipa de tineret a lui Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.