Totul despre înmormântarea lui Robin Williams. Ce planuri are FAMILIA regretatului actor

Regretatul actor Robin Williams urmează să fie îngropat la San Francisco, la doar câţiva kilometri de casa lui din Paradise Cay, California. Inedit este faptul că la înmormântare vor participa numai familia şi prietenii apropiaţi.
Alina Costache
15 aug. 2014, 15:02
Totul despre înmormântarea lui Robin Williams. Ce planuri are FAMILIA regretatului actor

De asemenea, în onoarea comediantului, va acea loc un spectacol de binefacere pentru public, potrivit Mirror. Cu toate acestea, tributul va avea loc în următoarele săptămâni, la Teatrul Throckmorton din Mill Valley, California.

Barack Obama, mesaj EMOŢIONANT după moartea lui Robin Williams

„Nu este încă oficial, dar acesta este planul. Urmează să fie o ceremonie restrânsă. Au fost oameni foarte discreţi”, a explicat un apropiat al familiei.

Dupa ce a fost anunţată moartea lui Robin Williams, teatrul Throckmorton a anulat spectacolul ce urma sa aibă loc marţi.

Suntem indureraţi de moartea dragului nostru prieten şi incredibilului om, Robin Williams. Show-ul Mark Pitta & Friends a fost anulat. Va mulţumim pentru înţelegere„, a fost comunicatul teatrului.

Regretatul actor va fi omagiat în cadrul celei de-a 66 ediţii a Premiilor Emmy, din data de 25 august la Los Angeles.

Planurile pentru segmentul In Memorian sunt discutate in aceste zile. Desi inca nu ne-am revenit dupa vestile tragice din aceasta saptamana, dorim sa-i dedicam lui Robbin Williams un moment adecvat si plin de intelesuri, pe care-l merita pe deplin„, a declarat Don Mischer, producator al galei de decernare a premiilor Emmy.

Robin Williams a murit. Nadia Comăneci îi ura „La mulţi ani!” în urmă cu câteva săptămâni

Robin Williams a fost găsit mort chiar de asistenta sa personală, Rebecca Erwin Spencer, care îi era şi o bună prietenă. Ea a fost cea care a sunat la 911 pentru a anunţa că talentatul şi iubitul actor de comedie era în camera lui spânzurat şi fără suflare. Din ultimele informaţii se pare că marele actor suferea şi de Parkinson.

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă a fost aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de „şezând” cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap. Actorul a fost găsit chiar de asistenta sa personală, care a fost obligată să spargă uşa dormitorului după ce actorul nu a răspuns atunci când a fost strigat. Ulterior, aceasta a apelat poliţia. Mai mult, investigatorii au găsit câteva tăieturi superficiale pe încheietura stângă a mâinii decedatului, alături de un cuţit de buzunar aflat în apropierea cadavrului. De asemenea, încă nu s-a găsit un bilet de rămas bun. În acelaşi timp, urmează să fie eliberat un raport toxicologic în câteva săptămâni, potrivit USA Today.

Nu era un secret că actorul de 63 de ani, care s-a spânzurat în locuinţa sa din California luni, suferea de depresie şi avusese probleme cu alcoolul. Potrivit click.ro, soţia lui, Susan Schneider, a dezvăluit joi că Robin avea o altă boală: un început de Parkinson. Mai mult, nu se împăcase defel cu acest gând.

Robin Williams, CLOVNUL trist de la Hollywood

Poliţia a fost anunţată la ora locală 11.55 a.m., luni, privind faptul că un bărbat a fost găsit inconştient în locuinţa din Tiburon. Decesul a fost pronunţat la ora locală 12.02. Ultima oară fusese văzut în viaţă pe 10 august, la ora 10.p.m.

EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Decesul lui Robin Williams a fost confirmat de familie, care a cerut discreţie, respectarea vieţii private şi şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare nu se va pune atât de mult accent pe moartea actorului, ci pe felul în care a trăit şi şi-a făcut meseria.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

Există informaţii care spun că Robin Williams suferea de depresie şi că era dependent de alcool şi de droguri. La sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980 el a fost dependent de cocaină, dar a reuşit să scape de această problemă.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Încă trei filme cu îndrăgitul actor urmează să apară. Vezi când vor fi lansate

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'