Totul despre Sylvester Stallone, eroul de sacrificiu al Hollywoodului

A creat două personaje legendare, Rocky şi Rambo, şi a reinventat filmele de acţiune în aniii '80. Viaţa, însă, i-a oferit felii dure de realitate şi lupte pe care n-a avut cum să le câştige.

RomaniaTV.net
10 aug. 2016, 11:22
Totul despre Sylvester Stallone, eroul de sacrificiu al Hollywoodului

Veşnicul mercenar înarmat până în dinţi tocmai a împlinit 70 de ani. Şi tocmai ce-a asistat neputincios la atentatul de la Nisa. Cu câteva minute înainte de sângerosul atac, se bucura de pe iaht de focul de artificii lansat de Ziua Franţei. Ba chiar a postat o fotografie cu el părând că are o coroană de artificii, în chip de Statuie a Libertăţii.

Citeşte şi  Imagini ULUITOARE! Cum arata Sylvester Stallone la 69 de ani

„Din păcate, asta se întâmpla cu câteva momente înainte de oribilul şi laşul atac din Nisa, Franţa”, a fost comentariul lui ataşat instantaneului postat la puţine minute după miezul nopţii, între 14 şi 15 iulie.

Rambo s-ar fi luptat, şi-ar fi scos toată muniţia din dotare şi i-ar fi urmărit pe vinovaţi până la ultimul, ca să răzbune moartea atâtor oameni nevinovaţi. În viaţa reală însă, chiar dacă şi acum ar putea să doboare la pământ cinci luptători bine antrenaţi, Sly Stallone rămâne doar observatorul unei lumi a cărei balanţă de putere oscilează permanent.

Citește pe okmagazine.ro totul despre viața lui Sylvester Stallone!