Totul pentru atenție! Dorian Popa și-a lansat propria carte. Subiectul controversat propus de vedetă

Dorian Popa face tot ce-i stă în putință pentru a fi în centrul atenției. Vedeta tocmai și-a anunțat fanii că va publica o carte pe un subiect extrem de actual.
Ruxandra Rădulescu
16 dec. 2021, 11:07
Totul pentru atenție! Dorian Popa și-a lansat propria carte. Subiectul controversat propus de vedetă

Dorian Popa vrea să fie mereu în atenția publicului, iar până acum nu s-a sfiit de la niciun gest care i-ar putea asigura popularitatea printre fani.

Se pare că influencerul și-a dat seama că noul trend printre vedete este să scoată o carte, iar după succesul lui Codin Maticiuc, Dorian nu se putea lăsa mai prejos.

Astfel că, cel care a adus publicului român șlagărul „Înoata Cheluțu” și-a anunțat fanii ca va publica și el o carte, iar subiectul este unul destul de controversat.

Dorian Popa e bun de plată! A accidentat bolidul pe care-l împrumutase pentru a se afișa într-un clip: „A comis-o de 100.000 de euro”

Dorian Popa a declarat pe canalul său de YouTube că va scoate o carte despre ce înseamnă conceptul de „influencer” în spațiul social-media din România.

Deși Dorian Popa s-a lansat în lumea divertismentului ca actor de telenovele, acesta a fost remarcat de către public abia după ce a câștigat popularitate pe social-media.

Dorian Popa reușește să câștige sume frumoase de bani din postările de pe rețelele de socializare, dar și din vizualizările la clipurile de pe canalul său de YouTube. El este considerat un adevărat influencer în România și a avut mereu grijă ca imaginea sa să fie întotdeauna „îngrijită”, cel puțin din punct de vedere al fizicului. De la vitamine care l-au ajutat să-și definească musculatura, la injecții cu acid hialuronic pentru a avea buze mai voluptoase, niciun efort nu este prea mic pentru Dorian, ca să  rămână în „trending”.

Acum influencerul s-a apucat și de scris, pentru a dovedi că nu este doar înzestrat cu mușchi, dar și cu o capacitate intelectuală aparte.

Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România. Ce l-a supărat pe artist

Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România. Pe listă au apărut nume celebre, iar recent s-a vehiculat că Dorian Popa s-ar afla printre concurenți.

După ce a participat în 2018 la reality-showul „Ultimul trib” de la Antena 1, Dorian Popa (33 de ani) a decis să fie mai exigent cu astfel de emisiuni, mai ales că s-a întors din Madagascar cu piciorul distrus. Acum au apărut zvonuri că ar participa, pe sume imense, la „Survivor România”, de la Pro TV. Vedeta a infirmat categoric că ar participa sau că ar fi discutat să primească 15.000 de euro săptămânal!

Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după operaţie

„Eu sunt un tip destul de relaxat în ceea ce privește articolele din presă și de cele mai multe ori am înțeles că fiecare trebuie să-și facă treaba și să-și câștige pâinea, cu ghilimelele de rigoare, așa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am ieșit în a-mi asuma dreptul la replică. Însă, consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple. Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show, cel puțin de când este la noul post TV”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant și diplomat, întrucât și voi ați spus, în urmă accidentării suferite la show-ul „Ultimul trib”, din Madagascar, de la Antena 1, mi-am promis mie că nu voi mai merge prea curând într-un show de o asemenea anduranță. Și că dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media, unde evident că toți cei care sunt conectați află lucruri despre proiectele viitoare în care vreau să particip. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor și nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă”, a mai spus Dorian Popa.

 

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Capital.ro
Se schimbă CNP-ul în România. Ce se întâmplă cu vechile buletine
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Acești români vor primi 5.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani GRATIS
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Românii care vor suferi la pensie. De ce vor avea un venit de subzistență
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Gabi Bădălău a ”comis-o” grav cu Urus-ul de 300.000 €! Sechestrat de DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul în valoare de 40.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu hoțul
Capital.ro
Noua lege de la 1 iulie. Este schimbarea pe care o așteptau milioane de români
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cea mai bună rețea de socată. Beneficii pentru sănătate
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'