TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE SFÂNTA MARIA MICĂ. Ce să faci ca să nu atragi asupra ta BOLI GRAVE

SFÂNTA MARIA MICĂ, 8 septembrie. Potrivit tradiţiei ortodoxe, rugăciunile adresate Maicii Domnului în această zi de sărbătoare de către cele care îşi doresc un copil sunt mai ascultate ca oricând. O altă superstiţie românească spune că persoanele care mănâncă gătit la foc în aceste zile îşi pot atrage asupra lor boli care îi pocesc.

07 sept. 2018, 13:30
TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE SFÂNTA MARIA MICĂ. Ce să faci ca să nu atragi asupra ta BOLI GRAVE

SFANTA MARIA MICA. În fiecare an, la data de 8 septembrie, creştinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. Este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie şi totodată cea mai mare sărbătoare a toamnei. În această zi credincioşii merg de dimineaţa la biserică, pentru a asculta slujba şi pentru a se închina la icoana Maicii Domnului.

Citeşte şi HOROSCOP SFÂNTA MARIA MICĂ, cu Mariana Cojocaru. Ce culoare îţi precede zodia

SFÂNTA MARIA MICĂ. Tradiţii şi obiceiuri de SFÂNTA MARIA. Ce NU ai voie să faci

SFÂNTA MARIA MICĂ, 8 septembrie Fecioara Maria s-a născut într-o familie de creştini, Ioachim şi Ana. Aceştia, deşi înaintaţi în vârstă, s-au rugat cu tărie pentru a avea un prunc. Tradiţia spune că Îngerul Gavriil i-a vestit că ruga lor a fost ascultată şi că Dumnezeu le va da cel mai de preţ dar, un prunc, ales al Domnului, pe care au botezat-o Maria.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.