Trafic deviat de pe Autostrada A2, tronsonul Draja – Lehliu-Gară, pe DN3A, din cauza ploii îngheţate

Traficul a fost deviat, miercuri dimineaţă, de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară al Autostrăzii A2, pe drumul naţional (DN) 3A, din cauza ploii care îndepărtează materialul antiderapant, crescând riscul de accidente.

08 feb. 2017, 04:50
Trafic deviat de pe Autostrada A2, tronsonul Draja – Lehliu-Gară, pe DN3A, din cauza ploii îngheţate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza poleiului, începând cu ora 5:30, traficul a fost deviat de pe tronsonul Drajna – Lehliu-Gară (kilometrii 65-105) al Autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. 

Măsura a fost luată deoarece ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

Zece judeţe din sudul ţării sunt sub cod galben de polei, miercuri dimineaţă.

Astfel, judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, dar şi Bucureşti, sunt sub atenţionare până la ora 9.00.

Totodată, marţi, meteorologii au emis şi o avertizare cod galben pentru şase judeţe din nordul şi estul ţării, unde va ninge începând de marţi după-amiază şi se va depune un strat de zăpadă de 10-20 de centimetri. În vestul, nord-vestul şi centrul ţării vor fi ploaie, lapoviţă şi ninsoare, iar în sud şi sud-est, inclusiv în Bucureşti, la început vor fi mai ales ploi, iar din a doua parte a zilei de miercuri, acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.