Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. Coloana de maşini depăşeşte cinci kilometri

Traficul rutier pe DN 1 se desfăşoară îngreunat, duminică după-amiază, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte, formându-se o coloană de maşini care se întinde pe aproximativ cinci kilometri.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 13:12
Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. Coloana de maşini depăşeşte cinci kilometri

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, în staţiunile montane Azuga şi Buşteni s-a format o coloană de maşini care se întinde pe aproximativ cinci kilometri, însă nu se înregistrează blocaje, informează Mediafax.

Conform sursei citate, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Mii de turişti au petrecut weekend-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Deşi nu a nins, pe unele pârtii se schiază. În staţiunea Azuga este deschisă pârtia Cazacu, unde stratul de zăpadă artificială are aproximativ 30 – 40 de centimetri, în timp ce schiorii începători pot folosi baza pârtiei Sorica. Duminică, aproximativ o mie de turişti se află pe cele două pârtii din Azuga, a declarat Alexandru Bârţoiu de la Salvamont Azuga.

În staţiunile Buşteni şi Sinaia nu se schiază, însă la Buşteni este deschis parcul de distracţii, unde a fost amenajată o suprafaţă artificială pe care se poate schia în orice anotimp.